Jdi na obsah Jdi na menu
 


UNION - starší žáci

Příspěvky

Další pětigólová domácí výhra

23. 10. 2011

logo_zapas.jpgPo týdnu je tu opět utkání krajského přeboru. V 11.kole se náš tým utkal z týmem Velimi. Velim, mužstvo nacházející se na 13.místě tabulky, mělo před tímto zápasem na kontě 11 bodů. Union na místě devátém měl bodů 14. Poslední vzájemné střetnutí skončilo 4:1 pro náš tým. Rozhodně jsme potřebovali bodovat, protože být až na 9.místě určitě nechceme. Dnes nám opět vypomohli mladší žáci: Lukáš Dozorec, jeho jmenovec Vlček a Martin Manhart.

 
Celý příspěvek | Rubrika: UNION - starší žáci | Komentářů: 0

Prodloužená série proher v Kosmonosech

15. 10. 2011

logo_zapas.jpgDnes jsme odehráli již 10.mistrovský zápas v sezóně. Tentokrát jsme zavítali do Kosmonos, kde mají starší žáci Unionu špatnou bilanci. V posledních dvou zápasech na tomto hřišti prohrál, na jaře 2010 dokonce poměrem 0:11! Dnes jsme chtěli na zmrzlém trávníku vybojovat body. V tabulce byl na tom soupeř velmi podobně jako my.

 
Celý příspěvek | Rubrika: UNION - starší žáci | Komentářů: 4

Festival neproměněných šancí 2011

9. 10. 2011

logo_zapas.jpgTento víkend bylo na programu 9.kolo krajského přeboru. Na stadion U hájku přijeli starší žáci Slavie Velký Borek. Tým, který se nachází na 15.místě tabulky, doposud vstřelil 14 gólů a 30 jich inkasoval. Náš tým vstřelil pouhých 9 branek a 8 jich obdržel, což znamená, že před tímto zápasem byla naše obrana druhá nejlepší v  soutěži. Proti tomuto soupeři jsme rozhodně potřebovali bodovat.

 
Celý příspěvek | Rubrika: UNION - starší žáci | Komentářů: 0

Další bezbranková remíza

1. 10. 2011

logo_zapas.jpgV zápase 8.kola jsme narazili na další Tatran, tentokrát sedlčanský. Soupeř v minulé sezóně sestoupil z divize. V této sezóně se v naší soutěži nachází na 13.místě se 7 body, náš tým je 9. a na svém kontě má bodů 10. Zápas začal za slunečného počasí na mokrém trávníku v 9:30.

 
Celý příspěvek | Rubrika: UNION - starší žáci | Komentářů: 0

Ukončili jsme gólový půst a po čtyřech zápasech naplno bodovali

28. 9. 2011

logo_zapas.jpgDnešní den je státním svátkem, a tak jsou na programu dohrávky 2.kola. Náš tým přivítal na svém stadionu Tatran Rakovník. Toto mužstvo si zatím vedlo velmi slušně, s 12ti body se nacházelo na 5.místě tabulky. To naše mužstvo bylo po překvapivé prohře v Lysé na 11.místě. Bodovat jsme už nutně potřebovali a od začátku to bylo znát.

 
Celý příspěvek | Rubrika: UNION - starší žáci | Komentářů: 0

Union počtvrté za sebou nedal gól a opět prohrál

25. 9. 2011

logo_zapas.jpgMinulý týden jsme prohráli v derby s Brandýsem. Dnes nás čekala Lysá nad Labem. Podle postavení v tabulce (15.místo) a skóre (3:16) se mohla zdát jako snadný soupeř, ale podle nám dostupných informací na 15.místo rozhodně nepatří. Náš tým trápí problém se střílením branek. Již cca 230 minut jsme nerozvlnili síť soupeřovi branky. V tomto zápse nám byl k dispozici už i útočník Antoci. Nastoupili jsme tak v lehce pozměněné sestavě.

 
Celý příspěvek | Rubrika: UNION - starší žáci | Komentářů: 0

Starší žáci Unionu prohráli derby popáté v řadě

18. 9. 2011

logo_zapas.jpg6.kolo krajského přeboru přineslo derby mezi Unionem Čelákovice a Brandýsem-Boleslaví. Již včera mohli diváci na stadionu U hájku vidět jedno derby a to A-týmu Unionu proti Viktorii Jirny. Toto utkání skončilo 2:1 pro Jirny. Ale nyní již k dnešnímu zápasu. Brandýs na tom byl v tabulce stejně jako my, měl na svém kontě 7 bodů a na skóre byl před námi. Cíl pro toto prestižní utkání byl jasný - zvítězit.

 
Celý příspěvek | Rubrika: UNION - starší žáci | Komentářů: 0

Bojovným výkonem jsme vybojovali bod

10. 9. 2011

logo_zapas.jpgO tomto víkendu je na programu 6.kolo krajského přeboru, které přineslo menší derby mezi staršími žáky Unionu Čelákovice a Neratovic. V sezóně jsme se již utkali, a to v přátelském zápase na čelákovickém městském stadionu, kde náš tým v podobném složení jako dnes prohrál 2:5. Dnes oproti středečnímu zápasu v Mělníce přibyli Goll a Szabo a posila Dominik Baláž, naopak chyběl Žižka. V dnešní zápase jsme chtěli nejen soupeři vrátit prohru v přáteláku, ale také odčinit zbytečnou prohru v Mělníce.

Fotogalerie ze zápasu na rajče.net.

 
Celý příspěvek | Rubrika: UNION - starší žáci | Komentářů: 0

Prohra oslabeného Unionu v Mělníce

8. 9. 2011

logo_zapas.jpgVe středu 7.9. byla na programu dohrávka 1.kola krajského přeboru. Náš tým dorazil do Mělníka značně oslaben. Přijeli jsme v 10-ti lidech - z toho dva byli gólmani. Takže naše sestava byla velmi improvizovaná.

 
Celý příspěvek | Rubrika: UNION - starší žáci | Komentářů: 0

Union prožívá povedený začátek sezóny: 2 kola=6 bodů

4. 9. 2011

logo_zapas.jpgPrvní domácí mistrovské utkání sehráli starší žáci Unionu proti Polabanu Nymburk. Ten v prvním zápase porazil Lysou s přehledem 6:0, a tak jsme nemohli rozhodně čekat lehkého soupeře. Náš tým porazil v prvním utkání Kutnou Horu 3:2. V tomto utkání bylo opět po roce zakázano opakované (tzv.hokejové) střídání. Utkání začalo tradičně v 9:30.

Fotogalerie ze zápasu na rajče.net.

 
Celý příspěvek | Rubrika: UNION - starší žáci | Komentářů: 1