Jdi na obsah Jdi na menu
 


Union prožívá povedený začátek sezóny: 2 kola=6 bodů

logo_zapas.jpgPrvní domácí mistrovské utkání sehráli starší žáci Unionu proti Polabanu Nymburk. Ten v prvním zápase porazil Lysou s přehledem 6:0, a tak jsme nemohli rozhodně čekat lehkého soupeře. Náš tým porazil v prvním utkání Kutnou Horu 3:2. V tomto utkání bylo opět po roce zakázano opakované (tzv.hokejové) střídání. Utkání začalo tradičně v 9:30. Kapitán Skuhravý přivedl na trávník tyto hráče:

sestava_10-11.jpg

Aktivním vstupem do utkání jsme soupeře možná trochu zaskočili. Jen minimálně jsme pouštěli Polaban do útoku. Kopali jsme dva rohové kopy, ale nebyli využité. Na druhé straně po rozehrávce od brány Kadeřábek nepochopitelně přihrával přes vápno. Přihrávku vystihl útočník. Jeho šanci ale zlikvidoval gólman Hřídel. Za pár minut už se ale skóre měnilo, a to když Žižka špatně vyhodnotil situaci, nahrál na obsazeného Růžičku, ten o míč přišel a hráč, který ho obral o balón, nahrál útočníkovi, který obešel našeho gólmana a z úhlu se trefil. Chybělo pár centimetrů a střelu by zachytil Holzman, ale bohužel se to nezdařilo. Naši hráči ale nepřestávali hrát a vyplatilo se. Po rohovém kopu zakončoval - pro něj trochu netradičně - hlavičkou Dosoudil a bylo vyrovnáno. Potom rozhodčí Kvasnička udělil Skuhravému za řeči žlutou kartu.

Po poločase jsme trochu vypadli ze hry, balon byl spíše na kopačkách hostí. Ti se následně také dostali do vedení. Útočníka nedokázal nikdo pokrýt ani jeho akci přerušit. To jako by nás probudilo. Nymburští si své vedení téměř vůbec neužili. Skuhravý totiž výstavní ranou zpoza šestnáctky vyrovnal. Dále jsme Nymburk přehrávali. Václavíkovi centry bohužel nebyli příliš kvalitní, a tak je povětšinou sbíral gólman Polabanu. Pak se v šanci ocitl po rohu Žižka, bohužel přestřelil. Pak se ale po nahrávce Václavíka dostal do šance náš nejlepší střelec Dobšovič a v pádu trefil míč k tyči. Pak začal zápas především s Kvasničkovo píšťalkou. Žlutou kartu za to, že stál při voném přímem kopu příliš blízko u balónu, dostal Dobšovič. Potom za přerušení akce na polovině hřiště byl "odměněn" žlutým kartónkem Václavík. Byly to nervy až do konce, ale nakonec se Dobšovičův gól ukázal jako vítězný. Díky druhému vítězství nám teď v tabulce patří 3.místo.

vysledek.jpg

Fotogalerie ze zápasu na rajče.net.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Střelec

(Koník, 4. 9. 2011 20:28)

Vážně je to divný, že jsem nejlepší střelec xDDD