Jdi na obsah Jdi na menu
 


UNION - starší žáci

Příspěvky

V zápasovém >>>překvápku<<< zvítězil náš tým

15. 2. 2012

Aktualizováno 16.2.2012 v 19:40 - doplněno hodnocení trenéra

logo_zapas.jpgJistě se ptáte, proč překvápko. Po příjezdu do Satalic jsme zjistili, že o našem utkání se tam vůbec neví! Domácí naštěstí měli v plánu trénink od 17:30, a tak dali dohromady mužstvo, respektive ho slepili z svých 7 hráčů a třech našich - Dana Černého, Jakuba Kadeřábka a Jana Golla. Hrálo se 9+1, náš tým měl k dispozici jednoho hráče na střídání, domácí nikoho. Podmínky ke hraní byly poměrně těžké. Umělka vcelku klouzala, foukal dost silný vítr, který cvičil jak s hráči, tak především s míčem.

 
Celý příspěvek | Rubrika: UNION - starší žáci | Komentářů: 0

Další výprask v Praze

29. 1. 2012

Starší žáci Unionu sehráli druhé utkání v tomto roce. V prvním zápase, na Střížkově, prohráli 1:9. V dalším zápase sice dostali o gól méně, ale zase gól nedali. Na zápase jsem nebyl přítomen, a tak napíšu jen výsledek.

SK Union Čelákovice - FK Meteor Praha    0:8

Stále je tedy hodně co zlepšovat.

 
Celý příspěvek | Rubrika: UNION - starší žáci | Komentářů: 1

Zimní soustředění 2012 - Špindlerův Mlýn

22. 1. 2012

19.1. náš tým společně se 4 dorostenci a 22 hráči A-týmu odcestoval na zimní soustředění do Krkonoš. Ubytování jsme byli v penzionu Toman ve Špindlerově Mlýně. Ještě ve čtvrtek jsme se dozvěděli, že k nám od 30.ledna nastupuje nový trenér a dosavadní trenér Skuhravý se posune do role asistenta. druhý den již začalo trénování, které jsme zahájili na kryté umělce kruhovým tréninkem. Odpoledne jsme běhali a některým to dalo docela zabrat. Večer byl tréninkový den zakončen fotbálkem s posilováním na umělce. Druhý den, tedy v sobotu, to bylo trošku náročnější. Dopoledne se běhali jakési sprinty ve sněhu, odpoledne kopečky a večer zas fotbálek. Dnes, v neděli, jsme museli upustit od původního plánu fotbal ve sněhu a měli jsme výklus asi tak 2x15min. Šťastně jsme dorazili domů i s 30ti centimetrovou čepicí na autobusu a v úterý v 15:45 se opět sejdeme na tréninku v Čelákovicích.

 
Celý příspěvek | Rubrika: UNION - starší žáci | Komentářů: 0

Debakl na úvod na Střížkově

18. 1. 2012

Naše mužstvo absolvovalo minulý týden první tři tréninky v zimní přípravě. V pondělí byl výběh a dnes jsme sehráli první zápas. Hrálo se na umělce na Střížkově. Naše mužstvo svým výkonem rozhodně neoslnilo. Domácí nás ve všech směrech přehráli a máme tak celou přípravu na to, abychom se zlepšili.
UNION - Střížkov   1:9.

 
Celý příspěvek | Rubrika: UNION - starší žáci | Komentářů: 0

PF 2012

22. 12. 2011

union.jpg

 
Celý příspěvek | Rubrika: UNION - starší žáci | Komentářů: 0

Statistiky za podzim 2011

3. 12. 2011

Resumé fotbalového podzimu starších žáků Unionu

Union odehrál celkem slušný podzim. Zde je ke stažení prezentace se statistikami za podzim 2011.

 
Celý příspěvek | Rubrika: UNION - starší žáci | Komentářů: 0

Vítězné zakončení podzimu

20. 11. 2011

logo_zapas.jpgPoslední podzimní zápas jsme sehráli na domácím stadionu U hájku. Dnešní den nám přinesl magické datum – 20.11.2011. Vyzvali jsme soupeře z Berounska – Hořovicko. Tým, se momentálně nachází na poslední pozici tabulky krajského přeboru. Náš tým poskočil po dobrém závěru podzimu na 4.místo.

 
Celý příspěvek | Rubrika: UNION - starší žáci | Komentářů: 0

UNION opět zvítězil a stoupá tabulkou

12. 11. 2011

logo_zapas.jpgDruhý říjnový víkend přinesl 14., tedy předposlední podzimní kolo. Tentokrát naše cesta vedla do Říčan u Prahy. Díky zápasu A-týmu, který odcestoval do Českého Dubu, jsme odcestovali auty a trenéra Skuhravého, který jak je známo trénuje A-tým, zastoupilo duo Hřídel – Dosoudil. V Říčanech jsme loni pod vedením tehdejšího asistenta Koloveckého prohráli vysoko 1:5. Stejného soupeře jsme přitom ještě na podzim porazili na domácím hřišti 6:1.

 
Celý příspěvek | Rubrika: UNION - starší žáci | Komentářů: 0

Union prodloužil vítěznou sérii na 3 zápasy

7. 11. 2011

logo_zapas.jpgPrvní listopadová utkání přineslo 13.kolo krajského přeboru. Tentokrát na naše hřiště zavítaly Kunice. Zatím všechna, respektive obě vzájemná střetnutí mužstev starších žáků Unionu a Kunic skončila remízou. První utkání (hrané 21.8.2010 v H+H aréně v Kunicích) skončilo po divokém závěru 3:3. Druhé a zároveň doposud poslední utkání (27.3.2011 U hájku), jež mělo též poměrně divoký charakter, tentokrát díky velmi mizernému výkonu sudího Hamříka, skončilo po dlouho vzpomínané „robinzonádě“ (podle promáchnutí malé domů bývalého reprezentačního gólmana Anglie Paula Robinsona z MS 2006, pozn.autora) gólmana Nimse 2:2. Dnes jsme chtěli konečně zvítězit. Očekávalo se vyrovnané utkání, jelikož  náš tým se nacházel před tímto zápasem na 6.místě s 20 body, tým hostí měl o bod méně a šlapal nám na paty ze 7.místa.

 
Celý příspěvek | Rubrika: UNION - starší žáci | Komentářů: 0

Dozorcův ofsajdový gól z nastavení zařídil výhru Unionu v Příbrami

30. 10. 2011

logo_zapas.jpg12.kolo - poslední říjnový zápas. Tentokrát nás los poslal do Příbrami, na stadion místního Spartaku. Náš tým by se v případě výhry mohl posunout na 6.místo. Před tímto zápasem jsme měli stále druhou nejlepší obranu, to je to pozitivní, ovšem třetí nejhorší útok. Příbramští v minulém zápase prohráli 1:9, naši hráči porazili Velim 5:1.

 
Celý příspěvek | Rubrika: UNION - starší žáci | Komentářů: 1