Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ukončili jsme gólový půst a po čtyřech zápasech naplno bodovali

28. 9. 2011

logo_zapas.jpgDnešní den je státním svátkem, a tak jsou na programu dohrávky 2.kola. Náš tým přivítal na svém stadionu Tatran Rakovník. Toto mužstvo si zatím vedlo velmi slušně, s 12ti body se nacházelo na 5.místě tabulky. To naše mužstvo bylo po překvapivé prohře v Lysé na 11.místě. Bodovat jsme už nutně potřebovali a od začátku to bylo znát. Sestava byla opět pozměněná, do základu se vrátil Dobšovič a nastoupili také Kadeřábek s Košem.

sestava_10-11.jpg

Od začátku jsme hráli velmi aktivně a téměř do ničeho jsme soupeře nepustili. Hned v první minutě se ocitl před brankou Dobšovič, ale byl obsazen třemi hráči a tak se ke skákavému míči nedostal. Hosty jsme dostali pod tlak. V 5.minutě se dobře uvolnil Skuhravý a vyslal na branku velmi pěknou střelu, která po 300 minutách konečně rozvlnila soupeřovu síť. V tlaku jsme nepolevili. Hrál se pouze na jednu branku. Po Szabově nahrávce dostal do vápna Dosoudil, poslal míč podél gólmana a vedli jsme již 2:0. Opravdu povedený úvod. Nadále jsme soupeře tlačili na jeho polovině. Skóre se opět měnilo, když Skuhravý přihrál Szabovi, ten nádherně vystřelil zpoza vápna a nedal gólmanovi šanci. Ač jsme nadále byli lepším týmem, soupeř se pomalu přibližoval naší brance, ale nebyla z toho žádná větší šance. Šance jsme připravovali Tatranu hlavně my zbytečnými chybami v rozehrávce. Ke konci poločas jsme kopali několik rohových kopů, ale zůstali bez využití. Tato činnost Skuhravému dnes opravdu nešla.

Druhý poločas jako by nastoupil jiný tým. Přestali jsme kombinovat a oko fotbalového diváka žádné velké potěšení nemohlo zažít. Druhý poločas připomínal spíše nohejbalové utkání, jelikož míč se neustále překopával ze strany na stranu. V obrovské šanci se mohl ocitnout soupeřův kapitán, a to když velmi špatně rozehrál aut Václavík. Jeho únik zastavil Růžička a za faul obdžel žlutou kartu. Žádnou výraznější šanci jsme si v této půli nevytvořili, ale Rakovník na tom byl velmi podobně. Zápas tak skončil stejným poměrem skóre jako první poločas - tedy 3:0.

vysledek.jpg

V sobotu nás čeká zápas 8.kola - zajíždíme do Sedčan.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář