Jdi na obsah Jdi na menu
 


Další bezbranková remíza

1. 10. 2011

logo_zapas.jpgV zápase 8.kola jsme narazili na další Tatran, tentokrát sedlčanský. Soupeř v minulé sezóně sestoupil z divize. V této sezóně se v naší soutěži nachází na 13.místě se 7 body, náš tým je 9. a na svém kontě má bodů 10. Zápas začal za slunečného počasí na mokrém trávníku v 9:30. Nastoupili jsme v téměř stejné sestavě jako proti Rakovníku.

sestava_10-11.jpg

Soupeře jsme hodně přehrávali, hrálo se téměř pořád na jeho polovině. Bohužel nevytvořili jsme si žádnou vyloženou šanci. Podobně na tom byli i domácí hráči. Jejich největší šancí za první poločas byl únik útočník po špatné přihrávce Holzmana. Zůstala nevyužita. Naší největší šancí byla Skuhravého střela zpoza vápna, která skončila na tyči.

Druhý poločas se odehrával v podobném duchu jako první. Pro diváka to asi nebyl ten nejaktraktivnější zápas. Naše největší šance za druhý poločas: vlastně žádná. Za zmínku možná stojí Kadeřábkova šance, kdy gólman chytil míč těsně před ním. Největší šance Sedlčan: hráč hlavičkoval sám na malém vápně. Naštěstí vedle.

vysledek.jpg

Příští zápas: doma Velký Borek.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář