Jdi na obsah Jdi na menu
 


Prohra oslabeného Unionu v Mělníce

8. 9. 2011

logo_zapas.jpgVe středu 7.9. byla na programu dohrávka 1.kola krajského přeboru. Náš tým dorazil do Mělníka značně oslaben. Přijeli jsme v 10-ti lidech - z toho dva byli gólmani. Takže naše sestava byla velmi improvizovaná.

sestava_10-11.jpg

Mělnické jsme v tomto zápase často dostávali pod tlak, bohužel tentokrát se nám nepodařilo dobře kombinovat. Tentokrát jsme to ale nedokázali nahradit bojovností. Neměli jsme moc vyložených šancí, To domácí byli gólu blíže, ovšem dvakrát v gólové pozici selhali.Naši hráči zasypávali mělnickou bránu spoustou střel. Bohužel to byli střely z dálky, které byly buď: nepřesné nebo neměli dostatečnou razanci. 

Druhý poločas pokračoval velmi podobně. Tlak z naší strany, Mělník hrozí pouze z kontrů. Měli vlastně pouze jednu gólovou šanci. O tomto gólu by se mohlo velmi dlouho diskutovat. Hráč poté co náš brankář vyrazil míč lehce dorážel z malého vápna. To by bylo bez diskuze z pohledu pravidel v pořádku. Ale míč tečoval na brankové čáře stojící další hráč, který byl očividně v ofsajdu. Gól byl ovšem uznán. Nedokázali jsme již vyrovnat. Nedali jsme několik šancí, tu největší Dobšovič, když netrefil prázdnou bránu.

vysledek.jpg

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář