Jdi na obsah Jdi na menu
 


Bojovným výkonem jsme vybojovali bod

10. 9. 2011

logo_zapas.jpgO tomto víkendu je na programu 6.kolo krajského přeboru, které přineslo menší derby mezi staršími žáky Unionu Čelákovice a Neratovic. V sezóně jsme se již utkali, a to v přátelském zápase na čelákovickém městském stadionu, kde náš tým v podobném složení jako dnes prohrál 2:5. Dnes oproti středečnímu zápasu v Mělníce přibyli Goll a Szabo a posila Dominik Baláž, naopak chyběl Žižka. V dnešní zápase jsme chtěli nejen soupeři vrátit prohru v přáteláku, ale také odčinit zbytečnou prohru v Mělníce. Opět nám vypomohli mladší žáci, na lavičku se posadil Uher, v základu nastoupil Milan Vlček.

sestava_10-11.jpg

Zápas byl vyrovnaný, i když musím dodat, že v držení míče nás neratovičtí přehráli. Za celý zápas si vytvořili více gólových šancí. Dobrý zápas odehrál Štěrba, který hodně pomohl při vytváření akcí. Soupeře jsme posílali do útoku vlastně sami naší špatnou rozehrávkou. Trenér Neratovic řekl, že je ubráníme skluzy. Dá se říct, že měl pravdu, protože naši hráči opravdu hodně skluzovali, ale udělali minimum faulů. První poločas ale žádné velké vzrušení před brankou nepřinesl. Naši možnou šanci, do které si naběhl Štěrba, zastavil rozhodčí kvůli ofsajdu, který ovšem asistent nesignalizoval.

Druhý poločas byl velmi podobný. Veškeré šance zlikvidoval Černý a v největší šanci nabíhající hráč domácích naštěstí uklouzl a míč netrefil. V posledních minutách jsme Neratovice přehrávali. Ti hrozili pouze z brejků, které ovšem ke gólu nevedli.

Příští neděli na stadion U hájku přijede Brandýs-Boleslav. Přijďte nás v derby podpořit.

vysledek.jpg

Fotogalerie ze zápasu na rajče.net.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář