Jdi na obsah Jdi na menu
 


Další pětigólová domácí výhra

logo_zapas.jpgPo týdnu je tu opět utkání krajského přeboru. V 11.kole se náš tým utkal z týmem Velimi. Velim, mužstvo nacházející se na 13.místě tabulky, mělo před tímto zápasem na kontě 11 bodů. Union na místě devátém měl bodů 14. Poslední vzájemné střetnutí skončilo 4:1 pro náš tým. Rozhodně jsme potřebovali bodovat, protože být až na 9.místě určitě nechceme. Dnes nám opět vypomohli mladší žáci: Lukáš Dozorec, jeho jmenovec Vlček a Martin Manhart. Sestava byla téměř stejná jako v Kosmonosech, s tím že zraněného Antociho nahradil Koš.

sestava_10-11.jpg

Od začátku jsme byli aktivnějším týmem. Více jsme se tlačili dopředu. Už po pár minutách se to vyplatilo, Po sérii několika odrazů od různých hráčů obou týmů se míč od Dobšoviče odrazil do branky a vedli jsme 1:0. Velim jsme téměř nepustili na naši polovinu a když, tak to žádné velké nebezpečí nebylo. Do úzkých jsme se dostávali pouze zybtečně složitou rozehrávkou v zadních řadách. Měli jsme i nadále šance. Chvíli po gólu měl další šanci Dobšovič, ale branku opět nepochopitelně netrefil. Dobšovič mohl mít mnohem více šancí, respektive je měl, ale nedokázal zakončit. Chvilku před koncem první poločasu Dosoudil špatně přihrával na hranici velkého vápna Žižkovi. Přihrávku přečetl velimský útočník a překonal našeho gólmana - 1:1. Těžko říct co by se dělo, kdyby za pár chvil nenásledovala poločasová přestávka, protože naši hráči začli zbrkle nakopávat míče dopředu a očividně potřebovali uklidnit.

Ve druhém poločase jsme měli hru pod kontrolou. Po pěti minutách hry jsme mohli jít do vedení, ovšem ani jeden z útočníku Štěrbův centr netrefili. Trenér Skuhravý se rozhodl střídat a střídání to bylo podařené. Dozorec v útoku nahradil Koše a oživení útočné fáze bylo znát. Už po pár minutách Dozorcova pobytu na hřišti jsme se dostali do vedení, a to když právě Dozorec po individuální akci, kdy prošel mezi asi třemi hráči, nahrál Dobšovičovi před prázdnou bránu na jeho druhý gól. A vedení se zvyšovalo. Skuhravý dostal přihrávku někam do prostoru mezi hranici velkého vápna a penaltu, napřáhl se a po střele pod břevno se brankář marně natahoval. Pak se na hřiště podíval další hráč ročníku `99 - Manhart. V útoku vystřídal Dobšoviče a několika sympatickými kombinacemi i individuálními akcemi ukáazal, že by se klidně mohl zařadit do týmu starších žáků. Čtvrtý gól do sítě hostů přidal Dozorec, který vstřelil i i náš poslední, tedy pátý gól, na který mu nahrával Manhart. Největší šanci velimských zlikvidoval skvělým zákrokem vystřídavší gólman Černý. Po výhře 5:3 nad Velkým Borkem si tak z našeho hřiště odváží další tým pětigólovou nadílku.

vysledek.jpg

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář