Jdi na obsah Jdi na menu
 


Starší žáci Unionu prohráli derby popáté v řadě

18. 9. 2011

logo_zapas.jpg6.kolo krajského přeboru přineslo derby mezi Unionem Čelákovice a Brandýsem-Boleslaví. Již včera mohli diváci na stadionu U hájku vidět jedno derby a to A-týmu Unionu proti Viktorii Jirny. Toto utkání skončilo 2:1 pro Jirny. Ale nyní již k dnešnímu zápasu. Brandýs na tom byl v tabulce stejně jako my, měl na svém kontě 7 bodů a na skóre byl před námi. Cíl pro toto prestižní utkání byl jasný - zvítězit. V základní sestavě se podruhé za sebou objevil Milan Vlček, který si základní sestavu vysloužil velmi dobrým výkonem v Neratovicích. Jeho dvojče se posadilo na lavičku jako dnešní druhý zástupce mladších žáků. Trenér Skuhravý poslal na trávník tyto hráče:

 

sestava_10-11.jpg

Nezačali jsme ideálně. Hned v první minutě se v obrovské šanci hostující obránce Antoš, jeho střelu ale Hřídel vytěsnil na roh. Náš herní projev v první půli nebyl ideální. Zbytečně jsme balony odkopávali a téměř vůbec jsme si nedali přihrávku. První gól přišel již v sedmé minutě. Bohužel trefili se hosté, konkrétně Mboussa, který se za vápnem napřáhl a přehodil našeho gólmana. Brandýs byl nadále nebezpečnější. Další šanci měl opět Mboussa, který obešel gólmana, jeho střelu ovšem z brankové čáry vykopl Holzman. Další šanci má opět Brandýs. Školák nedokázal prostřelit gólmana a dobíhající Šimonek netrefuje branku. Potom zahrozil Union nejprve Skuhravý trefil tyčku a dobíhající Prel místo aby důrazně nártem zakončil, dal míč lehce placírkou přímo do Marešových rukavic. Ke konci poločasu tu od nás byly již nějaké náznaky šancí, ale scházela dobrá finální fáze.

 

Ve druhém poločase jsme se probudili a začali jsme být pro branku hostí nebezpeční. Několik dobrých kombinací ovšem skončilo u soupeřova vápna. Gólman Mareš se snad na mokrém trávníku ani nenamočil. Chvilkami jsme sice Brandýs přehrávali ovšem nedokázali jsme nějak slušně zakončit. Obrovskou šanci měl Václavík, a to když chyboval v rozehrávce Mareš, ale Radim nedokázal díky zbrklému zakončení míč do prázdné branky dostat. Další šancí mohla být Holzmanova hlavička po rohovém kopu, bohužel opět trefila jen prostředek brány. Na druhé straně byly také nebezpečné šance. Mboussovu střelu nohou vytěsnil na roh náš brankář. Cca 10 minut před koncem přišla osudová chyba. Brandýs kopal trestný kop ze strany. Centr nevypadal nijak nebezpečně, ale na přední tyči se zjevil úplně volný hráč, který míč tečoval do brány. Náš tým se pak hodně snažil ovšem nic moc jsme již nevymysleli. Již potřetí v řadě jsme nedokázali vstřelit gól a propadli jsme se už na 10.místo! Tento víkend byl pro Union doslova černý. Prohrál jak A-tým (1:2 vs.Jirny), tak i oba dorosty (SD 0:4 a MD 2:3 vs. Kunice) tak i my. Jediný bod uhráli mladší žáci, kteří remizovali s mladšími žáky Brandýsa 2:2.

vysledek.jpg

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář