Jdi na obsah Jdi na menu
 


Union počtvrté za sebou nedal gól a opět prohrál

25. 9. 2011

logo_zapas.jpgMinulý týden jsme prohráli v derby s Brandýsem. Dnes nás čekala Lysá nad Labem. Podle postavení v tabulce (15.místo) a skóre (3:16) se mohla zdát jako snadný soupeř, ale podle nám dostupných informací na 15.místo rozhodně nepatří. Náš tým trápí problém se střílením branek. Již cca 230 minut jsme nerozvlnili síť soupeřovi branky. V tomto zápse nám byl k dispozici už i útočník Antoci. Nastoupili jsme tak v lehce pozměněné sestavě.

sestava_10-11.jpg

Vstup do zápasu se nám tak úplně nezdařil. Soupeř nás díky našim zbytečným chybám zatlačil na naši polovinu a měli jsme velký problém se "osvobodit". Po deseti minutách hry jsme se konečně dostali ze své půlky a vytvořili jsme na tým domácích velký tlak. Série rohových kopů zůstala nevyužita. Lysá hrozila především respektive pouze z brejků. Největší její šancí byla nebezpečná malá domů od Dosoudila, která nadělala brankáři velké problémy a musel řešit velký problém před brankou. Naštěstí byl úspěšný. Pak už se hrál poločas pouze v naší režii. V obrovské šanci selhal Václavík, který se po dobré kombinaci a Štěrbově centru ocitl před téměř prázdnou bránou, ale trefil míč do brankáře. Další šance: Skuhravý při volném přímém kopu přeloboval špatně stojící zeď a osamocený Holzman z rohu malého vápna levou nohou netrefil branku.

Druhý poločas se nám herně zdaleka tak nevyvedl. Spousta nevyužitých šancí a zkažené přihrávky se nám staly osudnými. Soupeř se dostal do vedení někdy kolem 50.minuty, když Holzman špatně odhadl míč a kapitán domácích šel sám na našeho gólmana a s přehledem proměnil. To na druhé straně svůj průnik neproměnil Václavík, a to když střílel do gólmana. Pak vyslal nebezpečnou levačku Skuhravý, ale gólman vytěsnil míč na roh. Minutu před koncem měl obrovskou šanci Antoci, ale netrefil ani branku. Prohráli jsme tak čtvrtý zápas v řadě, a co hůř, již téměř 300 minut jsme nedali gól.

vysledek.jpg

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář