Jdi na obsah Jdi na menu
 


Festival neproměněných šancí 2011

9. 10. 2011

logo_zapas.jpgTento víkend bylo na programu 9.kolo krajského přeboru. Na stadion U hájku přijeli starší žáci Slavie Velký Borek. Tým, který se nachází na 15.místě tabulky, doposud vstřelil 14 gólů a 30 jich inkasoval. Náš tým vstřelil pouhých 9 branek a 8 jich obdržel, což znamená, že před tímto zápasem byla naše obrana druhá nejlepší v  soutěži. Proti tomuto soupeři jsme rozhodně potřebovali bodovat. Nastoupili jsme v takovéto sestavě:

 

sestava_10-11.jpg

V prvních minutách jsme několika zbytečnými chybami v rozehrávce dovolili hostům, aby se dostali na naši polovinu. První naší šanci měl Dobšovič, a to když se ocitl po nádherné Skuhravého střele sám před brankou, ale vůbec jí netrefil. Následovalo dalších několik šancí, ale bez využití. I podle slov trenéra hostů jsme mohli vést klidně 6:0 po prvních 10ti minutách. Pak dostal kolmou přihrávku Štěrba, ale situace nevypadala nijak "gólově", gólman ovšem špatně šel do balónu, který vůbec netrefil a pro Štěrbu už byla práce jednoduchá. Zanedlouho přišla odpověď, a to po chybě a nedůrazu naší obrany zpoza vápna zakončoval hostující útočník. A ještě hůře bylo o pár minut později, když obránci nedůrazně bránili útočníka a ten prostřelil gólmana Černého. Pak naštěstí přišlo vyrovnání. Skuhravý vyslal na branku střelu, kterou gólman nedokázal dostat mimo tři tyče.

 

Ve druhém poločase jsme brzy inkasovali a dlouho jsme se trápili. Jednu šanci spálil Štěrba, další Dobšovič. Po několika minutách a neproměněných šancích vyrovnal po rohu Holzman. Naši hráči nepřestali hrát a po pěkné nahrávce Dobšoviče Antoci nádhernou ranou z otočky vymetl šibenici. A pátý gól v síti Velkého Borku byl také výstavní. Skuhravý levačkou nedal gólmanovi šanci. Nakonec jsme tak, přiznejme si až moc komplikovaně, vyhráli.

 

vysledek.jpg

Příští zápas: zajíždíme do Kosmonos prolomit sérii neúspěšných zápasů starších žáků na jejich hřišti.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář