Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vítězné zakončení podzimu

logo_zapas.jpgPoslední podzimní zápas jsme sehráli na domácím stadionu U hájku. Dnešní den nám přinesl magické datum – 20.11.2011. Vyzvali jsme soupeře z Berounska – Hořovicko. Tým, který vznikl po sloučení dvou klubů, Hořovic a Bzové, začínal v sezóně 2007/2008 v nejvyšší žákovské soutěži. Postupně ovšem sestupoval a nyní s nachází až na úplném konci tabulky krajského přeboru s 3 body za výhru nad Mělníkem. Naše mužstvo poskočilo v tabulce po sérii výher už na 4.místo. Měli jsme 26 bodů a v případě výhry jsme se mohli bodově přiblížit třetím Kosmonosům. Sestava byla oproti minulému zápasu téměř nezměněná, jen Dobšovič nahradil v útoku Žižku.

 

sestava_10-11.jpg

Zápas jsme začali velmi zvolna. Namísto toho, abychom na hosty vlétli a nastříleli ze začátku několik gólů v zájmu vlastního klidu, soupeře jsme až příliš často pouštěli na naši polovinu. I když jeho hra byla velmi prostá: nakopnout míč a poté utvořit obranou lajnu na půlící čáře, z toho plynulo velmi vysoké číslo ofsajdů na naší straně. První gól vstřelil náš tým, konkrétně Dosoudil, který zakončoval hlavou Skuhravého rohový kop. Záhy ovšem přišlo možná trošku překvapivé vyrovnání. Holzman místo toho, aby míč na hranici vápna odkopl, chtěl ho zpracovat a byl o něj obrán útočníkem, který zakončoval do protipohybu gólmana, a bylo vyrovnáno. Měli jsme několik dobrých příležitostí. V šancích se ocitli oba útočníci, ovšem oba jí pohrdli. Poté Skuhravý vyslal výbornou nahrávku na Štěrbu, který šel od půlky sám a v podobné šanci jako před pěti minutami Koš neselhal a poslal náš tým do vedení, které jsme již neztratili, naopak jsme ho začali navyšovat. Mezi druhým a třetím gólem byla ale dlouhá prodleva a gól přišel až ke konci poločasu z kopačky Dosoudila, který na polovině vybojoval balón a poté, co přeběhl celou polovinu hřiště obstřelil brankáře a navýšil naše vedení. Ještě jednou se do poločasu měnilo skóre. Skuhravý dostal přihrávku od Václavíka a zvyšoval na 4:1.

 

Po přestávce jsme pokračovali ve stejném pojetí hry jako před ní. Už po pár minutách vyjel po pravé straně stoper Holzman a připravil Košovi gólovou šanci, kterou konečně proměnil. Cca po deseti minutách druhého poločasu přišlo naše první a zároveň poslední střídání, když byli vystřídání útočníci Dobšovič s Košem a byli nahrazeni Dozorcem s Manhartem. Po chvilce jejich pobytu na hřišti se oba společně podíleli na šestém gólu našeho týmu. Manhart po individuální akci překonal gólmana. Ten ovšem míč ztlumil a tak pro jistotu doklepával Dozorec. Ten mohl přidat i další branky, ale v několika dalších šancích překvapivě selhal. To Manhart byl dnes opravdu při chuti. První branku vstřelil po dobré Skuhravého přihrávce a druhou po vlastní akci. I on několik šancí neproměnil, ale dnes na hřišti v našem týmu rozhodně nebyl nikdo, kdo by měl stoprocentní úspěšnost. I Dozorec se nakonec prosadil podruhé. Na vápně vybojoval míč a střela, která mířila téměř doprostřed branky, propadla gólmanovi pod tělem. Tak jsme výsledek upravili na 10:1. Ihned po rozehrání rozhodčí Vinter utkání ukončil.

 

vysledek.jpg

Tato výhra rozhodla o tom, že Union přezimuje na velmi pěkném 4.místě se ztrátou jednoho bodu na Kosmonosy.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář