Jdi na obsah Jdi na menu
 


Union vyhrál první mistrák

logo_zapas.jpgUž je to tady! 27.8.2011 a první mistrovské utkání starších žáků v nové sezóně. Jak je již tradicí, hned v úvodu jsme změřili síly s týmem Kutné Hory. Utkání se hrálo na trávníku městského stadionu v Kutné Hoře. Zápas začal jako vždy v 9:30. Kapitánem pro novou sezónu se stal Skuhravý, jeho zástupcem Dosoudil. Trenér Skuhravý vyslal na trávník tuto sestavu:

sestava_10-11.jpg

Vstup do utkání nebyl z naší strany zrovna ideální. Spousta chyb v naší rozehrávce znamenala balón na kopačkách domácích hráčů a nebezpečí pro naší branku. Naštěstí si kutnohorští nedokázali nic vytvořit. Naopak! Žižka výborně přihrál do běhu Skuhravému, který zakončil a byl to gól. O chvíli později už bylo ovšem vyrovnáno, a to když hráč Kutné Hory obstřelil našeho brankáře. Pak jsme se dostali do hry a měli jsme více šancí. Do vápna přicházelo hodně balonů produkovaných Štěrbou. Jejich adresátem byl většinou Dobšovič. Ten bohužel většinou dlouho zpracovával nebo netrefil branku. Ke konci poločasu ovšem přišla jeho chvíle. Brankář domácích chyboval při odehrání malé domů a Dobšovič vstřelil druhý gól Unionu při tom, co snad všichni přítomní na stadionu trnuli. Míč naštěstí zapadl těsně pod břevno. Na tomto gólu měli ovšem velkou zásluhu Štěrba s Manhartem, kteří vytvořili velký tlak na obránce a ti tak byli nuceni hrát osudnou malou domů.

Po změně stran se nám zase moc nedařilo. Bylo to téměř totožné jako první poločas. Domácí vyrovnali poté, co jeden z útočníků přehodil našeho brankáře. Tento gól jako by nás opět probudil a začali jsme bojovat. Sice jsme dělali poměrně velké množství chyb, ale žádné vážnější nebezpečí z toho nebylo. Naopak Union na druhé straně opět strhl vedení na svou stranu. Po centru Štěrby zakončoval Koš. Stále jsme drželi vedení. Měli jsme i další šance. Jeden příklad za všechny: Skuhravý kopal volný přímý kop ze strany, míč trefil velmi dobře a střela skončila na břevně. Další dva trestné kopy skoro ze stejného místa se mu již nepovedli. Více se již nestalo a tak jsme po bojovném výkonu v prvním utkání zvítězili 3:2.

vysledek.jpg

Fotogalerie ze zápasu na rajče.net.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Dřevo

(Koník, 27. 8. 2011 21:14)

Přišla moje chvíle :DDD

MALA PISMENY

(skuhry, 27. 8. 2011 17:04)

a v Brandyse se neuci velka pismena :D

Re: MALA PISMENY

(kuba, 27. 8. 2011 17:37)

to je součást grafiky..=)

Re: Re: MALA PISMENY

(SKUHRY , 27. 8. 2011 17:45)

ALE ALE ALE VYMLUVY :D