Jdi na obsah Jdi na menu
 


První zápas jsme prohráli

logo_zapas.jpgDnes v 16:30 nastoupili starší žáci ke svému prvnímu utkání v nové sezóně. Jerdnalo se o přátelský zápas. Na městský stadion v Čelákovicích přijel na soupeř z přeboru - Neratovic. Našich hráčů bylo pouze 12, a tak nám vypomohli Dozorec a Uher z mladších žáků. UNION nastoupil v této sestavě:

 sestava_10-11.jpg

Zápas hraný na 3x25 min začal a UNION do něj vstoupil dobře už po pár minutách jsme zásluhou Skuhravého vedli 1:0. Tento stav jsme velmi douho drželi. Naše hra ovšem obsahovala velmi mnoho nepřesností a velmi málo pohybu, což byl velký problém. Ke konci první třetiny hosté vyrovnali, a to když po volném přímém kopu kopaném ze strany Dobšovič neuhlídal svého hráče a ten měl velmi jednoduchou práci.

Ve druhé třetině se na nás sesypala neratovická gólová smršť. Naše obrana respektive její kraje jakoby přestali úplně fungovat a soupeři procházeli, jak chtěli. První gól padl po centru, druhý po té, co útočník Neratovic obešel našeho brankáře, třetí opět po centru a čtvrtý si nešťastně srazil do vlastní sítě Dosoudil. Ve druhé třetině měl hostující tým obrovskou převahu.

Ve třetí části naši hráči začli více běhat a kombinovat. Díky tomu jsme s hosty hráli vcelku vyrovnanou partii. Dokonce jsme vstřelili branku. Prosadil se Dozorec. Neratovičtí také měli šance, ale náš gólman je zlikvidoval. První utkání jsme tedy prohráli 2:5.

vysledek.jpg

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář