Jdi na obsah Jdi na menu
 


Drtivá výhra nad Satalicemi

23. 8. 2011

logo_zapas.jpgUNION má za sebou generálku na první mistrovské utkání. Předpověď počasí na dnešek slibovala až tropických 34°C a realita nebyla jiná. Soupeř neměl dost hráčů, a tak si vypůjčil několik hráčů ročníku `96 a i přesto měli k dispozici pouze 10 hráčů do pole a jednoho brankáře. UNION si též vypůjčil hráče z mladšího dorostu. Jednalo se o Tondu Braniše, Petra Pánka a Ondřeje Koloveckého. Utkání se tentokrát hrálo na 2x30 minut.

sestava_10-11.jpg

Zápas začal v 16:30. Union byl lepším týmem, drželi jsme balon. Dokázali jsme dobře kombinovat. Hosté dokázali s našimi hráči v počátku zápasu ještě běhat. Postupem zápasu ale logicky síly odcházeli. První gól vstřelil Pánek. Soupeř neměl žádnou výraznější šanci. Pouze pokusy z dálky, nakopávané balóny nebo nevyužité rohové kopy, které hosté kopali po našich chybách. Náš tým měl více šancí. V jedné se těsně před přestávkou na pití v polovině poločasu ocitl Holzman, V záklonu ovšem přestřelil. Další šanci měl Dobšovič. Ten už proměnil, a to když se po Pánkově nahrávce ocitl sám na malém vápně a brankář i obrana mu dali hodně času na zakončení.

Po poločase jsme měli zápas ve svých rukou. Diktovali jsme tempo hry. Jen vyjímečně se sataličtí dostali na naši polovinu. Druhý gól v zápase si připsal po individuální akci Pánek. Následně po centru Koloveckého hlavičkou zkompletoval hattrick. Svůj druhý gól přidal Dobšovič a to už jsme vedli 5:0. Na 6:0 zvyšoval Koš, který nadvakrát překonal brankáře. Tento stav vydržel až do konce. Musíme sice brát v potaz, že soupeř byl oslaben a my posíleni jednimi z nejlepších hráčů dorostu Branišem a Pánkem, ale i tak můžeme považovat generálku za úspěšnou.

vysledek.jpg

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář