Jdi na obsah Jdi na menu
 


Dozorcův ofsajdový gól z nastavení zařídil výhru Unionu v Příbrami

30. 10. 2011

logo_zapas.jpg12.kolo - poslední říjnový zápas. Tentokrát nás los poslal do Příbrami, na stadion místního Spartaku. Náš tým by se v případě výhry mohl posunout na 6.místo. Před tímto zápasem jsme měli stále druhou nejlepší obranu, to je to pozitivní, ovšem třetí nejhorší útok. Příbramští v minulém zápase prohráli 1:9, naši hráči porazili Velim 5:1. Rozhodčí Schořovský spolu se dvěma asistenty, kteří se postupem čase ukázali jako vrazi pohodové atmosféry zápasu, přivedli na trávník, co se našeho týmu týče, tyto hráče:

sestava_10-11.jpg

Nezačali jsme nejlépe. Domácí nám během prvních cca deseti minut téměř nepůjčili míč. Naší první šancí mohlo být podklouznutí domácího gólmana, který ovšem nakonec dostal míč do autu. Pro míč se vydal Dobšovič, který na kluzkém povrchu uklouzl a o zeď si rozsekl koleno, které muselo být na přání pana rozhodčího ošetřeno. Pak následovalo několik našich téměř totožných akcí. Akce totožně vznikali: kolmou přihrávku za obranu, přijímali naši útočníci opravdu za obranou, ale asistentka rozhodčího tomu nevěnovala žádnou pozornost. Největší šanci soupeře zlikvidoval díky dobrému přesunutí fantastickým zákrokem Černý. Byla tu ještě jedna výrazná šance domácích, která vznikla po chybně odmávaném a následně odpískaném rohu. Po něm vznikl závar před naší brankou, po kterém skončil míč v brance. Tentokrát nás ale asistent na pomezí "podržel" a odmával postavení mimo hru. Když stručně zhodnotíme hru našeho týmu v prvním poločase: nic moc!

Ale ve druhé půli se děly věci. Cca do 50.minuty se hrálo ještě v klidu. Chvilku před tím nahradil Dobšoviče Dozorec (mimochodem o poločase střídal Koše Václavík) a ten vstřelil náš vedoucí gól. Ovšem co se stalo po tom. To asi již nikdo nikdy nepochopí. Poté co Lukáš prošel od půlky až k brance, kde při prvním pokusu trefil gólmana, následně ale střelu dorazil do sítě. Asistent naprosto nepochopitelně odmával ofsajd. Poté se strhla hádka. Chvilku to dokonce vypadalo na odchod našich hráčů do kabin, ze kterého naštěstí sešlo. Nicméně rozhodčí své rozhodnutí nezměnil. Následně naši hráči neproměnili několik šancí. Dozorec ovšem branku přece jen vsítil. Vedení jsme do asi 65.minuty drželi. To se ale Holzman rozhodl, že vyveze míč. Ten ovšem ztratil a po centru, na který chybně vyběhl Černý a ten propadl až k útočníkovi, bylo vyrovnáno. 70+2.minuta - Dozorec dostává nahrávku od Skuhravého do dvoumetrového ofsajdu. Asistent, který ovšem od hádky mával, jak když má na ruce závaží, praporek nezvedl a Dozorec tak mohl sám postupovat na branku a opět jsme vedli. Dále se hrálo ještě asi 5 minut. To se domácí tým rozhodl hrát jakousi hokejovou powerplay, kdy se gólman vydal do útoku. Naštěstí jsme soupeře dokázali ubránit a odvážíme si z Příbrami 3 body.

vysledek.jpg

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

KOSMONOSY-ČELÁKOVICE

(Řípa Martin, 30. 10. 2011 22:39)

http://www.youtube.com/results?search_query=kosmonosy-%C4%8Del%C3%A1kovice&aq=f