Jdi na obsah Jdi na menu
 


V posledním podzimním kole jsme ztratili domácí neporazitelnost

14. 11. 2010

ObrazekDnes jsme odehráli poslední pozdimní mistrovské utkání. Na naše hřiště přijel Benešov, který je o příčku před námi a ztrácíme na něj 5 bodů. V dnešním zápase jsme ze sebe chtěli vydat poslední síly a hlavně zvítězit, což na začátku zápasu vypadalo docela nadějně.

 

Sestava Unionu vypadala následovně:

Obrazek

Hned ve druhé minutě se díky výborně vybojovanému trefil Baláž. Tato branka jako by nás uspokojila a nechali jsme se od hostů zatlačit. Dvě šance zlikvidoval Nims. Měli jsme obrovské problémy dostat se ze své půlky. Zuby nehty jsme drželi jednogólový náskok a v prvním poločase se to ještě podařilo.

Druhý poločas pokračoval v dosavadním stylu. Bohužel náskok jsme ztratili. Nims nedůrazně vyboxoval centr a soupeř uklidil míč do odkryté branky. Benešovští nás stále tlačili na naší polovině. Naše náznaky šancí končili na kopačkách hostí. Po jednom brejku Vorasický s Dosoudilem nedostatečně pokryli hráče a ten strhnul vedení na stranu hostů. Naše snaha vyrovnat už byla marná a tak jsme přišli o domácí neporazitelnost v této sezóně.


Obrazek

Fotogalerie ze zápasu na rajče.net.


Fotbal - Online hry -
Vychutnej si pocit vítězství!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář