Jdi na obsah Jdi na menu
 


V Kunicích jsme vybojovali bod

21. 8. 2010

  

ObrazekKonečně je tu. První mistrovské utkání v sezóně. Po 2 měsících a 2 dnech jsme odehráli soutěžní utkání. Díky odloženým zápasům se začínalo 3.kolem a to nás poslalo do Kunic. Zápas se hrál za nádherného počasí, na nádherném trávníku. Když hodinky rozhodčího ukázali 9:30, začalo se hrát.

 

Sestava UNIONU vypadala takto:

Obrazek

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Určitě jsme chtěli navázat na úspěšnou generálku s Viktorkou Žižkov. To se od začátku nedařilo. Nováček byl lepší a téměř nás nepustil k míči. Prakticky jsme se nedostali za půlku. Ve 21.minutě prokličkoval domácí kapitán od půlky hřiště mezi asi 5-ti našimi hráči a pod padajícím brankářem vstřelil první branku (0:1).

Začátek druhého poločasu náš výkon nezlepšil, ba naopak. 38.minuta znamenala pro Kunice zvýšení na 2:0 a to když si Skuhravý dal po rohu kapitána Kunic vlatstní gól (0:2). Už to s námi začínalo být špatné, ale náš výkon začal stoupat. Ve 43.minutě nám rozhodčí, kvůli údajnému ofsajdu, neuznal možná regulérní branku. O minutu později nám Kunice nabídli velkou šanci. Obránce zaváhal v rozehrávce a Pánek ho obral o míč, potom obstřelil gólmana a byl to gól (1:2). A nadále jsme pokračovali v tlaku. Velký podíl na tom měl výborně hrající Braniš. V 53.minutě jsme kopali roh. Skuhravý dobře nacentroval a zakončil překvapivě jeden z nejmenších na hřišti Vacek. Bylo vyrovnáno (2:2). O 5 minut později se po dlouhé době dostali červenobílí k náší brance. Po faulu Skuhravého se kopal volný přímý kop. Skuhravý obdržel za protesty žlutou kartu. Při kopu jsme nedokázali uhlídat ze zdi výběhnuvšího hráče, který vystřelil, míč se odrazil od Hřídela do Baláže a na brankové čáře doklepnul soupeř míč do brány (2:3). Tento gól nás ovšem nepoložil a v 70+2.minutě jsme zásluhou Dosoudila vyrovnali na konečných 3:3.Obrazek

 

 

 

 Fotogalerie ze zápasu na rajče.net.

Fotbal - Online hry -
Vychutnej si pocit vítězství!


Zde máte možnost stáhnout si info o novém pravidlu "střídání hokejovým způsobem" v žákách.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář