Jdi na obsah Jdi na menu
 


V chladném počasí jsme získali bod

26. 9. 2010

 

ObrazekDnes jsme k utkání 8.kola zavítali do Příbrami. Spartak měl před tímto zápasem 12 bodů, ale zápas k dobru. Počasí bylo přímo strašné. Pršelo už více jak 24 hodin a trávník byl tak velice podmáčený. Pojďme si tedy říci, kdo se s terénem vypořádal lépe...

 

Sestava UNIONU vypadala takto:

 

Obrazek

Ze začátku byl náš výkon takový ospalý a balón držel soupeř. Byl to také on kdo poprvé skóroval. Střelu z vápna tečoval Braniš a vysunutý Nims už se nedokázal vrátit a zabránit tak brance. Náš výkon pak stoupnul a domácí se do šancí dostávali minimálně. Z tlaku přišlo vyrovnání. Do vápna se dostal Pánek, vystřelil, gólman vyrazil míč ke Koloveckému a ten vstřelil míč do brány. Za chvíli měl šanci Braniš, když mu na půlce zklepl míč Žižka. Tonda si míč ale moc ukopl a tak mu ho sebral gólman. Další góovku měl na noze Pánek, ale ke změně stavu nedošlo. Do konce poločasu se nic nestalo.

 

Ve druhém poločase jsme pokračovali stejně jako v prvním poločase v dobrém výkonu. Ovšem místo toho, abychom se stali vedoucím týmem my, bylo to naopak. Nims se nedohodl s Branišem a ten nahrál Příbrami přímo před prázdnou branku. Po chvilce jsme vyrovnali zásluhou Antociho, který z vápna vystřelil k tyčce. Dál se hrálo chvilku na jedné, chvilku na druhé polovině. Další branku se nám bohužel a soupeři naštěstí vstřelit nepodařilo a tak utkání skončilo 2:2.

 

Obrazek

Fotbal - Online hry -
Vychutnej si pocit vítězství!

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář