Jdi na obsah Jdi na menu
 


Utrápená výhra nad Velkým Borkem

15. 9. 2010

 

ObrazekPo té, co jsme v neděli nečekaně podlehli Vlašimi 2:6, přijel na stadion U hájku k dohrávce 2.kola Velký Borek. Ten měl na kontě 2 výhry, 1 remízu. UNION měl 2 výhry a stejný počet remíz.Pro dnešní zápas nám chyběl Vacek, kterého nahradil Žižka. Za deštivého počasí na promáčeném trávníku v 16:30 začal zápas...

 

Sestava UNIONU byla pozměněná. Rozestavení 4-5-1 (4-3-3) se změnilo na 4-4-2.

Obrazek

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Začali jsme aktivněji. Borek sice rozehrával, ale my jsme se hned chopili míče. Zelenobílý Borek se dostával k míči málo a hrozil hlavně z brejků. My jsme bohužel opět kazili základní jednoduché přihrávky. Naše první vážnější šance byla hned gólová. Přihrávku do vápna šel poměrně prudký balón. Ten si zpracoval Žižka, zakončil a byl to gól. Pak jsme si vytvořili i další šance, ale ty zůstali nevyužity. Také jsme si parkrát dost zavařili v zadu, naštěstí hosté nedokázali žádnou šanci využít.

Druhý poločas se sice téměř celý odehrál na polovině hostujícího Borku. Bylo to ovšem neskutečné útočné trápení v našem podání. Horko těžko jsme bránili hubený jednobrankový náskok. Nakonec se nám přece jen podařilo ubránit výhru a tak jsme si připsali do tabulky 3 body.

Obrazek

 

 

 

Fotogalerie ze zápasu na rajče.net.

Fotbal - Online hry -
Vychutnej si pocit vítězství!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář