Jdi na obsah Jdi na menu
 


Union otočil zápas s Hořovickem a zaslouženě zvítězil

7. 11. 2010

ObrazekDnes jsme hráli poslední mistrovské utkání na hřišti soupeře v podzimní části. Los 14.kola nás zavedl do Bzové na Berounsku, kde jsme seháli utkání s Hořovickem. Je to klub ze sloučených Hořovic a Bzové, který v minulé sezóně sestoupil u divize. Zatím se nachází na 11.místě s 12 body. Náš úkol byl prostý - vyhrát.

Sestava UNIONU pro dnešní utkání vypadala následovně.

 Obrazek

Ale začátek se nám úplně nevydařil. Jako první jsme inkasovali a to jen po pěti minutách hry, když chyboval náš brankář. Soupeřova nakopáváná ovšem neměla žádný velký efekt a naše kombinace dělala domácím velký problém. Bohužel jsme hodně kazili finální přihrávky a tak jsme si nevytvořili rozhodně tolik šancí kolik jsme mohli. Jednu šanci měl Václavík, ale pomalým zpracováním šanci promarnil. Další šancí byla Skuhravého tvrdá střela, která skončila na břevně. Šance z naší strany zůstali nevyužité a tak se po poločase hrálo 0:1.

Na začátku druhého poločasu jsme zbytečně moc nakopávali. Pak jsme ale hru uklidnili a ve 40.minutě Skuhravý krásným "angličákem" srovnal na 1:1. Pokračovali jsme v tlaku. Vedení na naší stranu strhl po té, co se dostal po levé lajně až k brance, Baláž. Zvýšení přišlo zanedlouho opět u toho byl Baláž, tentokrát v roli nahrávajícího hráče Vackovi. Vacek vstřelil i čtvrtý gól Unionu. Nejprve trefil gólmana, ale dorážka pod břevno už byla úspěšná. Union tak dokázal 4 góly otočit utkání a připsat si další body do tabulky.

 

Obrazek

Fotbal - Online hry -
Vychutnej si pocit vítězství!

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář