Jdi na obsah Jdi na menu
 


Šťastné vítězství proti prvnímu Nymburku

10. 4. 2011

logo_zapas.jpgMinulý týden jsme prohráli v Kosmonosech 0:1. Byla to již druhá ztráta bodů na jaře. Dnes k nám přijel první tým tabulky - Polaban Nymburk. 3 body jsme již hodně potřebovali. A od začátku bylo vidět, že vyhrát chceme.

Do zápasu jsme nastoupili v lehce pozměněné sestavě:

sestava_10-11.jpg

Začali jsme dobře. Byli jsme aktivnější. Kolovecký dostával prostor k centrům, ve vápně jsme se ale prosadit nedokázali. První velká šance hostů přišla z brejku po našem rohovém kopu. Útočníkův únik byl zastaven velmi dobrým zákrokem našeho brankáře. Pak jsme měli dobrou šanci též my. Kolovecký poslal skvělou přihrávku do vápna, ale ani Vacek ani Václavík se netrefili. Soupeř kopal jeden trestný kop, střela ale mířila hodně nad. Na konci poločasu dostal za řeči na rozhodčího kartu jeden ze soupeřů. My jsme kopali trestný kop, Skuhravého přízemní střelu brankář ale vykryl. 

Ve druhé půli byla hra velice vyrovnaná. Největší šanci Nymburka měl asi jeho útočník, který z metru netrefil ve skluzu prázdnou branku. Hosté psychicky moc neunesli, že stále nedali gól a hodně faulovali. Dva hráči dostali žlutou kartu. Pánek mohl jít sám na brankáře, ale soupeřův obránce ho ošklivě srazil zezadu a za tento zákrok obdržel červenou kartu. Polaban jakoby toto vyloučení nakoplo a začal více bojovat. My jsme také měli šance, ale osudový moment přišel a v poslední minutě. Hostující obránce dal gólmanovi "malou domů", ten minul míč a daroval nám tak v poslední minutě vítězství. Ve středu hrajeme přátelské utkání s Viktorkou Žižkov a v neděli druhé domácí utkání v řadě s Graffinem Vlašim.

vysledek.jpg

 

 

 

Fotogalerie ze zápasu na rajče.net.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář