Jdi na obsah Jdi na menu
 


Sezónu jsme zakončili pátou prohrou v řadě

18. 6. 2011

logo_zapas.jpgDnes nás čekal poslední zápas sezóny. Jeli jsme do Benešova. Při naší aktuální formě a bodového rozdílu v tabulce jsme byli papírově de facto outsiderem. Dnes si derniéru ve starších žácích odbyli hráči ročníku `96, tj. Nims, Pánek, Vorasický, Kolovecký, Vacek a Bouček. V rozpisu byla napsána UMT, nicméně i přes noční déšť se hrálo na trávě. Benešovský trávník má opravdu velikou kvalitu, a tudíž se na něm dá hrát dobrý fotbal. Nastoupili jsme v takovéto sestavě:

 sestava_10-11.jpg

Začali jsme dobře. S domácím týmem jsme hráli vyrovnaně. Pak jsme ovšem neproměnili velkou šanci, benešovští založili protiakci, kterou zakončili prvním gólem do naší sítě. I nadále se ale hrál vyrovnaný zápas. Pak po nevčasném vyběhnutí fauloval gólman Nims a byla nařízena penalta. Kapitán našeho týmu svou chybu chycenou penaltou napravil. Potom - opět to bylo z protiakce, když stoper Benešova odkopl balón - přeskočil míč na polovině Prela a pravý záložník domácích běžel směrem k naší brance. U vápna odcentroval a následná střela skončila v brance.

Druhý poločas už nebyl tak vyrovnaný. Domácí, dá se říct, anektovali naši polovinu. Především zásluhou Nimse vstřelil beešovští pouze jednu branku. Žlutou kartu za vcelku zbytečný faul obdržel Vorasický, za zakončení po odpískaném ofsajdu potom Dobšovič. Poslední utkání sezóny jsme tak prohráli 0:3.

vysledek.jpg

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Karty

(Koník, 29. 6. 2011 19:57)

Tak jindy sem karty nepíšeš a na konci sezony začneš, jo? :D