Jdi na obsah Jdi na menu
 


Říčany si odvezli 6 gólů

31. 10. 2010

ObrazekV minulém zápase jsme poprvé v sezóně vyšli střelecky naprázdno. Dnes k nám přijel nováček v soutěži z Říčan. Potřebovali jsme tento střelecký výpadek napravit a to se nám, řekl bych, povedlo více než dobře.



Sestava UNIONU pro dnešní utkání vypadala takto:

 Obrazek

Od první minuty jsme soupeři téměř nepůjčili balon. Velmi dobře jsme bránili a také jsme až "nezvykle" málo kazili přihrávky. První branka padla po rohovém kopu, který kopal Skuhravý. Míč se k němu znovu odrazil, on ho vrátil do vápna, Vacek si skvěle naběhl na zadní tyč a zakončil. Další šance. Pánek vybojoval míč, přihrál na opět dobře naběhnutého Vacka a ten si připsal svůj dnešní druhý gól. Další brankové příležotosti měli Baláž i Braniš, ale také Pánek. Ani jeden ji však neproměnili. Až po faulu na jednoho z našich hráčů byla nařízena penalta. Na značku si míč postavil Braniš a nedal gólmanovi žádnou šanci. Poločas skončil 3:0.

Ve druhém poločase jsme pokračovali stejně jako ve druhém. První šance byla hned proměněna. Braniš od půlky prokličkoval hřiště, ještě si narazil s Pánkem, těsně před brankovou čarou skoro zapomněl míč za sebou, ale i přesto dokázal zakončit a dal druhý gól v zápase, celkově 9. v sezóně. Pak dokázali říčanští snížit. Do bylo z jejich strany vše. Union přidal ještě dvě branky. Nejprve se trefil Baláž a pak také Pánek. Připsali jsme si tak další tři body do tabulky. Příští neděli zajíždíme na poslední venkovní utkání v podzimní části do Bzové, kde nás přivítá Hořovicko.

Obrazek

Fotogalerie ze zápasu na rajče.net.

Fotbal - Online hry -
Vychutnej si pocit vítězství!

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář