Jdi na obsah Jdi na menu
 


Remíza s Kunicemi

27. 3. 2011

 

logo_zapas.jpgDnes jsme sehráli druhé mistrovské utkání na jaře 2011. Ve středu jsme hráli s Libiší, se kterou jsme prohráli 1:4. Měli jsme tak co napravovat. Tentokrát za nás nastoupil i Braniš, který je na střídavý start v Mladé Boleslavi.

Sestava vypadala takto:

sestava_10-11.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nezačali jsme špatně. První minuty zápasu patřily Unionu. Měli jsme několik standartních situací, i když přiznejme si, hlavně zásluhou rozhodčího. Jeden z trestných kopů jsme dokázali proměnit. Skuhravý zakončil ve stylu Pavla Horvátha v zápase proti Spartě a vedli jsme 1:0. Po chvíli Pánek unikl obraně a svoje sólo proměnil. 2:0. Po té ovšem udělal obrovskou chybu Nims. Malou domů od Prela si nezpracoval, balon netrefil, my jsme si tak dali vlastní gól a už to bylo jen 2:1.

Ve druhé půli měli už navrh Kunice. Vyrovnali a my jsme pak jen těžko vzdorovali. Dobré šance měli Braniš a Pánek, tu největší měl ovšem Dobšovič, když z brankové čáry nedokázal dobravit mííč do branky. Přes veškeré snahy ani jeden tým branku nevstřelil a tak jsme se s kunickými rozešli opět smírně, tentokrát 2:2.

vysledek.jpg

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář