Jdi na obsah Jdi na menu
 


Remíza s Graffinem Vlašim

17. 4. 2011

logo_zapas.jpgV minulém kole jsme porazili favorizovaný Nymburk a dnes jsme hráli druhé domácí utkání v řadě. Tentokrát k nám přijel Graffin Vlašim. Vlašim se nachazí na čtvrtém místě tabulky. Na podzim jsme prohráli na stadionu Na lukách 2:6 a Vlašim pak od 5.kola ztratila poprvé až v 16. při remíze 1:1 s Mladou Boleslaví. Dnes nám byli k dispozici i Baláž s Branišem, protože Mladá Boleslav sehrála svoje utkání proti Jablonci již včera. Sestava UNIONU byla dnes oproti minulému zápasu kvůli absenci Prela lehce pozměněná.

sestava_10-11.jpg

Na začátku byli lepší hosté. Na našich kopačkách byla lehká nervozita. Kazili jsme hodně přihrávek a nad vodou nás držel dnes skvěle chytající Nims. Vlašimští hráli hodně do těla, což bylo pro nepřilíš urostlé postavy našich hráčů nepříjemné. Z naší strany bylo několik náznaků dobrých šancí, ale v poslední chvíli jsme si akci buďto zkazili sami, nebo zasáhli obránci Vlašimi. Pak ovšem dostal výbornou přihrávku Pánek, neskutečně zrychlil, utekl obráncům, obešel i brankáře a míč dovedl až do branky, Měli jsme ještě pár šancí, ale ani hosté nezůstávali pozadu. Nims za svá záda téměř žádný míč nepustil. Když za jeho záda totiž míč prošel, pomohla mu branková konstrukce dnes "velmi dobře postavené branky". Po poločase nám tedy patřilo vedení 1:0.

Do druhé půle se na post stopera přesunul Baláž, na levého beka šel Vorasický, do střední zálohy Dosoudil a na levou zálohu Štěrba, který vystřídal Václavíka. Začátek druhé půle jsme bohužel trošku prospali. Záloha nám propadala a inkasovali jsme první branku. Po chvilce jsme už prohrávali 1:2 a sestavu jsme změnili zpět. Tato obdržená branka nás nabudila a my jsme začali hrát mnohem aktivněji. Šancí bylo více. Donutili jsme hráče Graffinu více faulovat a to znamenalo více standartek pro nás. Potom přišla obrovská šance. Baláž vybojoval míč, dostal se k brance a zakončil. Bylo vyrovnáno! Hráli jsme dál, bojovali jsme. Největší šanci měl při volném přímém kopu Braniš, který se ovšem po hlavičce Baláže dostal do ofsajdu, a tak se skóre neměnilo. Vlašim byla kvalitnější než Nymburk a v tomto zápase byla lepší než my, ovšem zápas skončil remízou 2:2.

vysledek.jpg

Fotogalerie ze zápasu na rajče.net.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář