Jdi na obsah Jdi na menu
 


Remíza na hřišti prvního Nymburka

4. 9. 2010


ObrazekDnes nás los poslal do nedalekého Nymburka. Ten byl po třech zápasech první, ale zatím hrál se slabšími soupeři. Naše mužstvo bylo páté. Hrálo se na pěkném hřišti za ideálního počasí a my jsme chtěli vyhrát a opět poposkočit v tabulce nahoru...

 

Sestava UNIONU vypadala takto.

Obrazek

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Zápas začal a my jsme se hned dostali k míči. Ze hry jsme měli více a soupeř kromě kapitána nehrál nic moc. Hned na začátku zápasu jsme skórovali. Trefil se Vacek. V soupeřově vápně vybojoval míč, už, už to vypadalo že prováhal ten správný moment, ale vystřelil a byl to gól. Pak jsme se několikrát vlastními chybami dostali do problémů. Nymburk začal po góle faulovat. Jeden z přímých kopů jsme dokázali proměnit v gól. Skuhravý vyslal střelu, kterou vypadalo, že gólman chytí, ale opak byl naštěstí pro Union pravdou. V posledních vteřinách prvního poločasu nám dal Nymburk "gól do šatny." Ani jeden z hráčů nezvládl odkopnout balon a ani gólman nedokázal zabránit brance.

Druhý poločas už nebyl, to co první. Soupeř se dostával do více šancí. Naše šance končili buď na kopačkách stoperů nebo šla špatná přihrávka do zámezí nebo z velké dálky vystřelil Skuhravý. Není moc co psát o druhém poločase. Výhru jsme se snažili udržet, ale jednou jsme kapitána Polabanu neuhlídali. Bylo to pár minut před koncem. Bohužel jsme inkasovali. Bod z venku sice dobrý, ale nemusel být jeden, ale tři.

Obrazek

 

 

 

 

Fotogalerie ze zápasu na rajče.net.

Fotbal - Online hry -
Vychutnej si pocit vítězství!

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář