Jdi na obsah Jdi na menu
 


První mistrák v novém roce jsme zvládli

13. 3. 2011

ObrazekDnes jsme odehráli po dlouhé době první zápas na trávě. Bylo to první mistrovské utkání na jaře 2011. Na stadion U hájku přijela Kutná Hora. Zápas v Kutné Hoře skončil 8:0 pro nás. Kuntnohorští ovšem slibovali obměnu kádru za cílem udržet se v krajském přeboru a tak jsme rozhodně nemohli očekávat jednoduchý průběh utkání.

Sestava UNIONU:


Obrazek

Hráli jsme poprvé bez Braniše a Baláže. Novým kapitánem se stal Nims, který dnes chytal za dorost a tak ho zastoupil Pánek. Zápas jsme nezačali vůbec špatně, hned na úvod jsme měli několik dobrých šancí. Kolovecký velmi snadno přecházel přes levou stranu kutnohorské obrany. Jednou se také podařilo ocentrovat Pánkovi a Dobšovič jen o krok netrefil míč do úplně prázdné branky. Na druhé straně se z protiútoku snažil prosadit hostující útočník, ale to ho náš brankář ještě vychytal. O pár minut později se po nedorozumění v obraně a nevyběhnutí brankáře hosté již prosadili. Soupeř byl ale dále pod tlakem a my jsme nevedli jen díky neproměňování šancí, což je náš dlouhodobý problém. Pak ovšem prokličkoval obranou náš podhrotový útočník Pánek, obstřelil brankáře a bylo vyrovnáno. Po chvilce se po náhrávce prosadil Vacek a vedení bylo na naší straně. Minutu před konce poločasu na polovině hřiště srazil záložník Kutné Hory Dosoudila, který ošklivě upadl na míč a vypadalo to, že pro něj zápas skončil. Naštěstí Michal do druhého poločasu byl schopen nastoupit.

Druhý poločas už jsme měli hru ve svých rukou. Opět jsme ale neproměňovali šance. Několikrát se do šance dostal Antoci po vyjetí z obrany. Vystřelit se podařilo také Skuhravému, ale míč v síti též neskončil. I Pánek měl několik brankových příležitostí. Na druhé straně soupeř se zmohl jen na střely zpoza vápna. Ani jedna strana nedokázala vstřelit gól a tak se zchylovalo k napínavému závěru. Tři minuty před koncem přihrál Skuhravý Koloveckému, ten poslal míč do vápna a tuto nádhernou akci zakončil Pánek, který si tak připsal druhou branku a potvrdil tak, že v této době je nejproduktivnějším hráčem kádru starších žáků. Ve třech zápasech vstřelil už 6 gólů. Další zápas nás čeká v sobotu 19.3. na půdě Velkého Borku.

Obrazek

 

 

 

Fotogalerie ze zápasu na rajče.net.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář