Jdi na obsah Jdi na menu
 


První domácí prohra v sezóně

logo_zapas.jpgPo debaklu 0:8 v Mladé Boleslavi nás dnes čekalo derby s Brandýsem-Boleslaví. Náš tým měl rozhodně co napravovat, jelikož výkon v minulém zápase byl více než špatný. Dnes jsme se museli vyrovnat s absencí obou brankářů, do branky se tak postavil mladší žák Daniel Černý, ročník 98. Navíc chyběl ještě Szabo a k dispozici nám byl Braniš a Baláž a tak se sestava měnila.

sestava_10-11.jpg

Začátek zápasu byl velmi dobrý. Balon jsme drželi na našich kopačkách a Vytvářeli jsme si šance. Největší šanci neproměnil Pánek, který zakončoval nahrávku Koloveckého do brankáře. O střelu se pokoušel Baláž a Skuhravý, ovšem brankář hostí byl pozorný. První velká šance Brandýsa byla poté, co Černý chytil do ruky "malou domů" a následoval nepřímý kop asi tak z rohu malého vápna. Zakončující hráč ovšem asi metr před bránou selhal a přestřelil. Potom přišla chyba v naší rozehrávce a pravý záložník hostů střelou na zadní tyč poslal Brandýs do vedení. Pak přišla další šance soupeře. Centr dobře zakončil jeden z hráčů hostů, ale Černý jeho střelu vynikajícím zákrokem zlikvidoval. Cca posledních 10 minut jsme byli pod tlakem soupeře a téměř jsme se nedostali z naší poloviny. První půli jsme prohráli 0:1.

Ve druhém poločase nás začal zase trápit náš problém - nepřesné přihrávky. Druhý problém byl neschopnost z celkem slušných šancí vstřelit branku. Hrálo se sice nahoru dolů. Hosté si ale žádnou šanci sami nevytvořili. Vždycky jsme jim k tomu značnou měrou pomohli my. Docela dlouho platil stav 0:1. Pak ale po přihrávce brandýského záložníka totálně selhali obránci a nechali soupeře projít a pohodlně zakončit. Druhý gól respektive třetí v celém zápase následoval po chvilce. Václavík nahrál Dosoudilovi, ten místo aby nakopl míč dopředu, chtěl ho zpracovat. Míč mu vypíchl útočník a zakončil podobně jako při předchozím gólu. Bylo takřka hotovo. Dnes opět rozhodli naše chyby jak v obraně, tak v útoku při zakončování.

vysledek.jpg

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář