Jdi na obsah Jdi na menu
 


První domácí mistrovské utkání za 3 body

29. 8. 2010

 

ObrazekPo remíze 3:3 s nováčkem z Kunic jsme dnes nastoupili k dalšímu zápasu. Dnes na náš stadion U hájku přijeli Kosmonosy. Poslední střetnutí čelákovických a kosmonoských ročníků 96 a 97 skončilo 3:0 pro Union. V tomto zápase jsme chtěli zvítězit a posunout se tak do předních pozic tabulky...

 

Sestava byla stejná jako ve středečním přátelském utkání proti Meteoru.

Obrazek

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Utkání jsme začali velmi aktivně. Bohužel jsme moc kazili jednoduché přihrávky na pár metrů. První šance přišli už ze začátku. Z vápna dvakrát střílel Dosoudil, ale obě střely byly moc slabé na to, aby z nich byl gól. Pak po rohovém kopu hlavičkoval opět Dosoudil, ale ani z toho nebyla branka. Na druhé straně se po špatné rozehrávce dostali do šance Kosmonosy, ale Hřídel střelu zlikvidoval. To byla ale asi jediná šance červenobílých za poločas. Potom mohl střílet Skuhravý, ovšem než se rozhodl protihráč ho zablokoval. Po nahrávce Dosoudila střílel Baláž. Míč skončil v síti - bohužel v té nad bránou. Poločas 0:0.

Ve druhém poločase se soupeř zlepšil a my jsme ho již nedokázali dát pod takový tlak. Kosmonosy měli šance, všechny ale byli zneškodněny naším brankářem. Na chvilku musel být vystřídán Baláž, který po šlapáku soupeře potřeboval ošetřit. Místo něj přišel Koš, který šel místo Vacka na levou zálohu a Vacek šel do středu zálohy. Za chvíli jsme měnili rozestavení ze 4-5-1 (4-3-3) na 4-4-2. Po několika šancích jsme konečně udeřili. Braniš vyslal pas na Vacka. Vypadalo to, že míč už nestihl ve hřišti. Stihl tak obejít soupeře nahrát zcela nehlídanému Pánkovi a ten dal gól. Tento gól byl velmi důležitý. Soupeře dostal pod velký tlak. Před koncem jsme přidali druhý gól. Po Skuhravého rohu se trefil Braniš. Stvrdili jsme tak vítězství.

Obrazek

 

 

 

 

Fotogalerie ze zápasu na rajče.net.

 

Fotbal - Online hry -
Vychutnej si pocit vítězství!

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář