Jdi na obsah Jdi na menu
 


Překvapení se nekonalo

22. 5. 2011

logo_zapas.jpgDnes nás čekal velice náročný zápas. Hráli jsme proti v této soutěži fotbalově asi nejlepší Mladé Boleslavi. Zápas se hrál ve sportovním areálu SOUs Škody Auto na Astonce. Trávník byl velice dobrý, povrch rovný. Proti tomuto soupeři jsme nebyli favority. Nastoupili jsme v lehce pozměněné sestavě, jelikož nám chyběli Braniš s Balážem.

sestava_10-11.jpg

Do zápasu vstoupili aktivněji domácí. Ihned si vytvořili šanci. Náš tým se ovšem v zápětí k brance soupeře dostal, ale nedokázali jsme zakončit. Asi 10 minut jsme drželi nerozhodný stav, ale potom nepochopitelně prošel mladoboleslavský hráč mezi 5 našimi hráči a prohrávali jsme 0:1. Za chvilku kopala Mladá Boleslav roh. Centr letěl doslova na přední tyč, kde míč netrefil Prel a domácí z následné střely podruhé skórovali. Naším problémem v tomto zápase bylo, že naši hráči nechodili do soubojů 1 na 1, a když, tak to vypadalo, že to není úplně naplno. Další branku soupeř přidal po přihrávce za obranu, kterou střelou k tyči zúžitkoval levý záložník boleslavských. Domácí se o šance obírali takřka sami tím, že se velmi často nacházeli v ofsajdovém postavení. První poločas skončil 0:3.

Stejným stylem se pokračovalo i po přestávce. Soupeřovi dvě šance zlikvidoval brankář. Potom ale chybně rozehrál a Boleslav se hrnula do útoku. Po centru padla 4. branka do naší sítě. Další branka padla poté, co útočník obešel našeho gólmana. Pak jsme drželi stav 5:0. V šanci se dokonce ocitl Dobšovič, ovšem netrefil ani roh malého vápna, natož branku. Na 6:0 zvyšovala Boleslav, když náš vybhnuvší brankář vypíchl útočníkovi míč, ten se pro něj ale vrátil a naši obránci nebyli schopni si obsadit hráče. Je asi zbytečné komentovat další dvě branky. Náš tým tu doslova propadl. Nejlepším hráčem Unionu v tomto zápase byl Pánek, který dnes naběhal neskutečné množství metrů. Nebýt jeho bojovnosti mohli jsme dostat i více branek a nadruhé straně bychom se asi jen těžko dostávali za polovinu. Příští neděli, tj.29.5., nás čeká derby s Brandýsem-Boleslaví na domácí půdě.

vysledek.jpg

Fotogalerie ze zápasu na rajče.net.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář