Jdi na obsah Jdi na menu
 


Porazili jsme Příbram a upevnili si 6.místo

1. 5. 2011

logo_zapas.jpgV minulém kole jsme zklamali. Prohráli jsme se 14. Mělníkem a dnes jsme hráli se Spartakem Příbram. Příbram je v tabulce o 3 body za námi - na 7.místě. Museli jsme vyhrát. Nejen proto, aby se na nás Spartak nedotáhl, ale také, aby jsme neztratili šanci dotáhnout se například na pátý Brandýs, na který ztrácíme 10 bodů. Sestava byla dnes kvůli absenci Szaba a Prela lehce pozměněná.

sestava_10-11.jpg

Začali jsme velice dobře. Soupeři jsme na začátku téměř nepůjčili míč. Hned na úvod sice žlutou kartu za faul na polovině hřiště obdržel Baláž, svůj čin ovšem odčinil a vstřelil naši úvodní branku. Vedli jsme tedy 1:0. Měli jsme i další šance. Sólo předvedl Braniš, ale na konci své akce přihrál Pánkovi, který byl v ofsajdu. Šance měl i soupeř, ale žádné vážnější ohrožení branky nepředvedl. Okolo 30.minuty utekl obráncům Pánek. Míč obhodil kolem brankáře a ten ho fauloval. Následovala červená karta a penalta v náš prospěch. Na značku si míč postavil Dosoudil, ovšem vůbec netrefil branku. Po tomto vyloučení jsme se do konce poločasu vůbec nedostali za půlku.

Druhou půli jsme začali mnohem lépe. Pánek v soupeřově vápně vybojoval míč, na vápno nahrál Štěrbovi a ten technicky umístěnou střelou pod břevno zvýšil na 2:0. O chvíli později se ze strany trefil Pánek, a už jsme vedli 3:0! Potom už jsme moc šancí neměli. Ke konci utkání byl ošklivě faulován Braniš a musel střídat. Toto utkání jsme zvládli a příští kolo nás čeká derby s Lysou nad Labem.

vysledek.jpg

Fotogalerie ze zápasu na rajče.net.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář