Jdi na obsah Jdi na menu
 


Podruhé v sezoně gólově naprázdno

2. 4. 2011

logo_zapas.jpgDnes jsme zavítali na první jarní zápas venku. Čekali nás Kosmonosy. Byly sice v tabulce za námi, ale narozdíl od nás měli ze dvou zápasů 6 bodů, a to když porazili Kunice 5:2 a po té - možná trošku překvapivě Nymburk 2:1.

Sestava, která vyběhla na kosmonoský trávník, byla takováto:

sestava_10-11.jpg

Utkání jsme nezačali dobře. Domácí se okamžitě dostali do tlaku a nám téměř nepůjčili míč. Naší děravou a nedůraznou obranou procházela spousta míču. Po asi pěti minutách hry jsme poprvé inkasovali. Nedůraz obrany umožnil útočníkovi snadné a pohodlné zakončení. O chvíli později jsme mohli prohrávat již 0:2, ale zachránil nás brankář. Velkou šanci měl Pánek, ovšem nedostal se ani ke střele. Podobně na tom byl i Antoci. První poločas jasně ovládl soupeř a to díky svému nasazení a chuti hrát, která na naší straně dnes dost chyběla.

Druhý poločas byl podobný. Na hřiště přišel Dobšovič, jeho střela byla ovšem spíše přihrávkou. Náš problém je již několikátý zápas kombinace. Velký problém nám dělají přihrávky. Prakticky jsme se za celý zápas nedostali k pořádné střele. Domácí kopali několik rohů, měli také několik dobrých brankových příležitostí, ale neproměnili. Podruhé v sezóně jsme tak vyšli gólově naprázdno. Příští týden budeme hostit první z týmů z horních pater tabulky a to Polaban Nymburk.

vysledek.jpg

Fotogalerie ze zápasu na rajče.net.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář