Jdi na obsah Jdi na menu
 


Opět jsme nedokázali porazit tým s dolních míst tabulky

18. 5. 2011

logo_zapas.jpgV neděli jsme porazili Velim 4:1 a připsali jsme si tak 3 body. Dnes jsme dohrávali utkání ve Velkém Borku. Borek je sice předposlední, ale náš tým, ač je šestý, na jaře nezískal ze tří zápasů ani bod a ze všech venkovních zápasů pouze 9 bodů!! Hřiště, kterém jsme hráli, nebylo nic moc. Míč hodně skákal, ale museli jsme se s tím poprat.

sestava_10-11.jpg

Na začátku zápasu byla hra vcelku vyrovnaná, ale měli jsme menší převahu. Bohužel téměř stoprocentní šance jsme nedokázali proměnit. Naopak na druhé straně domácí těžili z našich nedorozumění a chyb. První nedorozumění dopadlo ještě dobře, ale potom Vorasický místo aby trknul do míče hlavou a náš brankář mohl míč chytit, tak útočníka poslal přímo proti naší brance. Ten Nimse obstřelil a prohrávali jsme 1:0. Za chvíli se po nedůrazu obranu dostal tentýž útočník dostal do další šance a už to bylo 0:2. Baláž potom dokázal snížit, ale hra v našem podání byla taková "mrtvá". Poločas skončil 1:2.

Ve druhém poločase se naše hra moc nezlepšila. Místo abychom vyrovnali, tak domácí tým vstřelil svou 3.branku a opět to bylo o 2 góly. Dlouho se hrálo za tohoto stavu. Neproměnili jsme šance, což je náš dlouhodobý problém. Snížit potom dokázal svou druhou brankou Baláž, a vyrovnal Pánek. Vypadalo, že našemu týmu chybí hlad po vítězství. Zápas tedy skončil remízou 3:3 a my jsme tak opět nedokázali vyhrát na hřišti soupeře.

vysledek.jpg

Fotogalerie ze zápasu na rajče.net.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář