Jdi na obsah Jdi na menu
 


Obrovské podcenění soupeře znamenalo první prohru v sezóně

12. 9. 2010

 

 

ObrazekDnes jsme jeli do Vlašimi ke svému třetímu venkovnímu utkání v řadě. Hřiště bylo výstižně pojmenováno Na lukách. Kvalita trávníku nebyla nic moc, a ke všemu byla rosa. Náš tým v sezóně dosud nenašel přemožitele a tak se čekalo, že 13. Vlašim pro něj nebude problém. Opak byl bohužel pravdou.

 

Sestava UNIONU vypadala následovně:

 

Obrazek

Vstup do zápasu byl z naší strany hodně špatný. Už v první minutě Holzman nedůrazným odehráním míče nabídl soupeři šanci a ten jí využil (0:1). Další šance přišla o chvilku později, střela byla ovšem zneškodněna naším gólmanem. Další šanci už ale Vlašim využila, a to když centroval záložník Graffinu a útočník, který byl nedostatečně pohlídán Václavíkem pohodlně hlavičkou uklidil míč do sítě. Na konci polčasu jsme po rohu dokázali zásluhou Holzmana snížit na 2:1.

 

Ve druhém poločase místo abychom vyrovanali, tak jsme po trestném kopu potřetí vytahovali míč ze sítě. Pak jsme dokázali díky Vackově střele snížit na 3:2, ale vzápětí byl náš gólman počtvrté překonán. A patý gól padl po té, co soupeřův útočník přehodil gólmana. Šestý gól padl ke konci utkání. Nedostatečně pokrytý kapitán zakončil a byl z toho gól.

Obrazek

 

 

 

Fotogalerie ze zápasu na rajče.net.

Fotbal - Online hry -
Vychutnej si pocit vítězství!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář