Jdi na obsah Jdi na menu
 


Druhá prohra v sezóně

9. 10. 2010

 

ObrazekDnes jsme odehráli již 10.mistrovský zápas. Tentokrát jsme zamířili do Velimi. Stál proti nám tým z nejhorší obranou v soutěži. Obdržel již 38 gólů. Trávník byl nádherný. Zatravněné malé vápno a na celém hřišti nebyl snad jediný drn. S takovýmto týmem na takovémto povrchu jsme si mohli zahrát dobrý fotbal...

 

Sestava UNIONU pro toto utkání byla:

Obrazek

A hned od začátku se nedařilo. Zbrklá rozehrávka skončila na kopačkách domácích. Hrálo se sice na polovině soupeře, ale my jsme šance neproměnovali a pak jsme zbytečně chybovali v defenzivních řadách. Szabo vyvážel balón, ztratil a Branišovi už nezbylo nic jiného než faulovat na hranici vápna. Střelu z přímého kopu Nims neudržel a útočník v klidu doklepl míč do branky - 0:1. Pak jsme měli další šance. Jednu z nich střelou k tyči proměnil Baláž a bylo vyrovnáno - 1:1. Pak jsme Velim dále tlačili, ale nic z toho.

Druhou půli jsme zahájili gólem. Střílel Baláž, do tyče a Václavík míč doklepl. Bohužel, ofsajd. I během druhého poločasu jsme Velim k ničemu moc nepouštěli. Šance měli Baláž, Braniš i Pánek. Snad jediná šance domácích ve druhé půli byla proměněna. Ve vápně střílel do odkryté brány vyběhnuvšího Nimse nehlídaný útočník domácích. Vyrovnat jsme nedokázali a tak jsme si domů odvezli porážku 1:2.

Obrazek

Fotogalerie ze zápasu na rajče.net.

Fotbal - Online hry -
Vychutnej si pocit vítězství!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář