Jdi na obsah Jdi na menu
 


Derby vítězně pro Brandýs

23. 10. 2010

ObrazekPo úspěšném minulém zápase proti první Mladé Boleslavi nás čekalo derby. Hrálo se na Lázeňské ve Staré Boleslavi. Hřiště bylo při teplotě 0°C namrzlé a terém byl tak velmi kluzký.


Sestava pro dnešní zápas vypadala takto:

Obrazek

Od začátku jsme měli převahu. Brandýští se do šancí dostávali z brejků.První šance přišla po centru Koloveckého, balón prošel až na Václavíka. Ten ale nedokázal zakončit. Pak se mohla klidně pískat penalta pro nás faulován byl Baláž, ale rozhodčí odpískal faul Baláže. Soupeř si během první půle nějakou vyloženě gólovou šanci nevytvořil. My jsme měli ještě asi dvě šance. Žádnou jsme bohužel neproměnili a tak se šlo do šaten za stavu 0:0.

Druhý poločas byl skoro stejný jako první. U míče jsme byli my, Brandýs útočil z brejků. Do šancí se dostávali hodně Baláž a Pánek. Hlavně první jmenovaný dělal domácím velké problémy. Dlouho jsme drželi stav 0:0. Až pět minut před koncem. Braniš dal špatnou přihrávku a Dosoudil netrefil míč. Útočníkovi se otevřela volná cesta k brance. Brankář nezabránil brance. My jsme vyrovnat nedokázali. Poprvé v sezóně jsme nedokázali vstřelit branku a tak jsme prohráli 0:1.

Obrazek

Fotogalerie ze zápasu na rajče.net.

Fotbal - Online hry -
Vychutnej si pocit vítězství!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář