Jdi na obsah Jdi na menu
 


Debakl v derby s Lysou

8. 5. 2011

logo_zapas.jpgV minulém kole jsme porazili 3:0 Spartak Příbram. 24.kolo nás dnes zavedlo do Lysé nad Labem. Lysá je 11. a minulé střetnutí jsme vyhráli 5:0. Na jaře je naším problémem to, že jsme ještě venku ani bod. Pokud bychom prohráli, na patý tým v tabulce bychom ztráceli již 13 bodů. K dnešnímu zápasu jsme nastoupili v pozměněné sestavě, jelikož nám dnes kromě Braniše a Baláže chyběli ještě Szabo a Vorasický.

sestava_10-11.jpg

Hřiště bylo poměrně kvalitní, počasí ideální na fotbal. Nezačali jsme však úplně nejlépe. Po krajích přecházeli záložníci velice snadno. První velkou šanci náš brankář ještě zlikvodoval, ale v 10.minutě prošel centr až na úplně volného útočníka a ten vstřelil první gól domácích. O chvilku později přešel po naší pravé straně záložník domácích, nahrál na opět volněho útočníka a už to bylo 0:2. Ve 20.minutě už jsme prohrávali 3:0!! Domácí přehodili brankáře a útočník měl snadnou práci - doklepnout míč do prázdné brány. Snížení přišlo ve 25,.minutě, a to když Koš vběhl do Pánkova centru. Místo abychom se pokusili ještě snížit, inkasovali jsme ještě 4.gól.

Ve druhé půli jsme hráli lépe. Byli jsme lepší než Lysá. Opět tu byl ovšem náš problém, kterým je neproměňování šancí. Místo branky vstřelené jsme obdrželi další gól. Zpoza vápna trefil k tyči míč záložník domácích. Přicházeli další šance našeho týmu. Největší měl Dobšovič, ovšem místo aby zakončil, míč si začal zpracovávat a ztratil ho. Snížit dokázal po individuální akci Pánek. Další branky jsme nevstřelili. Naopak jsme inkasovali, i když poslední, tedy šestý gól, jsme dostali po té, co byli čtyři hráči Lysé v ofsajdu. Toho si rozhodčí jaksi nevšiml a branku uznal. Prohráli jsme tak 2:6.

vysledek.jpg

Fotogalerie ze zápasu na rajče.net.

INFORMACE: Odložené utkání s Velkým Borkem se odehraje ve Velkém Borku 18.5. od 16:30.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář