Jdi na obsah Jdi na menu
 


Branišovým hattrickem jsme porazii prvního

17. 10. 2010


ObrazekMěli jsme za sebou dvě porážky v řadě. Nejprve 1:2 ve Velimi a ve středu nás v přáteláku pokořil 3:2 Meteor. Dnes k nám přijel první celek tabulky přeboru a zřejmě nejkvalitnější mužstvo v této soutěži. Před tímto zápasem neměli na svém kontě jedinou porážku a jen 8 inkasovaných gólů. Utkání začalo v 9:30.

Sestava UNIONU vypadala následovně:

Obrazek

Utkání začalo a hned od začátku bylo vidět, že budeme Boleslavi důstojným soupeřem. Kdo čekal, že tempo hry budou diktovat hosté, byl jistě překvapen. První gólovou šanci měl na noze po přihrávce Václavíka Pánek. Balón ovšem vůbec netrefil a tak se pokračovalo za stejného stavu. další šanci měli hosté, tu ale zlikvidoval Nims. Rychle rozehrál na Szaba. Ten balón vyvezl ztratil a soupeř po několika přihrávkách vstřelil první branku. V prvním poločase jsme již odpovědět nedokázali.

Ale ve druhém poločase se děly věci. Nejprve Braniš prokličkoval půlku hřiště a vyrovnal na 1:1. Pak se krásnou střelou od tyče do brány prosadil Pánek a vedli jsme 2:1. Pak jsme se stáhli, ale i přesto jsme si vytvořili šanci. Pánek nahrál Prelovi, ale ten se své šance jako by zalekl a nedal. Potvrdilo se pravidlo "nedáš-dostaneš." V protiútoku útočník přehodil Nimse a bylo to 2:2. 10 minut před koncem byl ve vápně faulován Pánek a rozhodčí ukázal na značku pokutového kopu. Míč si postavil Braniš a trefil se přesně do levé šibenice branky. Vedli jsme 3:2. Vedení jsme si moc neužili a hned po minutě bylo opět vyrovnáno. Minutu před koncem jsme po faulu na Skuhravého kopali opět penaltu a kopal ji opět Braniš. Zvolil opět stejnou stranu a míč prošel pod tělem brankáře do branky. Po rozehrávce rozhodčí odpískal konec a my jsme mohli začít slavit výhru 4:3.


Obrazek

Fotogalerie ze zápasu na rajče.net.

Fotbal - Online hry -
Vychutnej si pocit vítězství!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář