Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zlepšení přineslo bod

2. 5. 2010

Po zápase starších žáku nastoupili mladší. Po výprasku 13:0 z Benešova, který je první, před námi byly Sedlčany, ty jsou druhé. Na podzim jsme si z města "hermelínů" odvezli devět gólů, tak jsme měli soupeři co vracet. Sestava UNIONU:

 

Obrazek

Do utkání jsme vstoupili dobře, stíhali jsme se soupeřem běhat, včas jsme přistupovali, takže soupeř neměl moc možností zakončit. Hra byla hodně vyrovnaná. Měli jsme obroskou šanci, když kapitán Holzman poslal balon na bránu. Nejistý brankář Sedlčan ho pouze vyrazil a Koš měl před sebou téměř prázdnou bránu, ale minul - ovšem nikoliv branku, ale míč. Potom v prostředku prošel nejvyšší hráč na hřišti ze Sedlčan kolem třech našich hráčů, stihl nahrát dobře postavenému spoluhráči a ten dal gól (0:1). Do konce poločasu už se nic podstatného nestalo.

Ve druhé půli jsme pokračovali v dobrém výkonu a vyvýjeli jsme dost velký tlak na sedlčanské hráče. Ti museli hodně faulovat. Po asi deseti minutách poločasu se k míči dostal Růžička. Ocentroval, Dozorec zakončoval ještě do golmana, ale za ním byl Koš a ten se tentokrát trefil. Potom se do šance dostali Sedlčany. Několik našich hráčů nedokázalo zabránit průniku hráče a ten obstřelil našeho gólmana a bylo to 1:2. Na konci jsme vyrovnali a to když placírkou zakončil Dozorec. Toto skóre jsme udrželi a tak zápas skončil remízou 2:2.

 

 

Náhledy fotografií ze složky SK UNION - Tn Sedlčany (mladší)

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář