Jdi na obsah Jdi na menu
 


Z Vlašimi vezeme veledůležité 3 body

6. 6. 2010

Do konce zbývají tři zápasy a UNION zavítal do Vlašimi - našeho soupeře v boji o záchranu. Miinulý týden jsme remizovali 1:1 s Kolínem. Vlašim porazila Brandýs 5:4 v zápase, ve kterém rozhodčí předvedl neskutečný výkon a stal se "12 hráčem" Graffinu. Dnes za slunečného počasí na nádherném trávníku se mohlo rozhodnout o záchraně. 

 

Obrazek

Chyběl nám kapitán Gaži, pásku převzal Tonda Braniš. Zápas začal. V prvním poločase moc ancí k vidění nebylo a když, tak je měla Vlašim. Všechny ale zneškodnil dnes velmi dobře chytající Nims. UNION žádnou výraznou šanci neměl. Po poločase 0:0.

Do druhého poločasu nastoupil Petr Braniš, který nahradil Szaba. Hra se oživilia. Dostávali jsme se do úniků. Pak přišla 56.minuta. Petr Braniš dostal balon, dostal se do vápna, nahrál Pánkovi, ten zakončil a byl to gól. Potom Vlašimi hodně pomáhal rozhodčí, pískal rohy, které nebyly atd. My skóre udrželi a tak jsme získali důležité tři body a jsme na 90% zachráněni.

FC Graffin Vlašim - SK UNION    0:1  (0:0)

Branka: 56.Pánek

 

Mladší

FC Graffin Vlašim - SK UNION    4:1 (3:0)

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Gratulace

(trenér FK Brandýs- Boleslav, 6. 6. 2010 20:58)

Po tom co předvedla Vlašim u nás jsem vám nedával šanci! Moc jsem vám fandil. Vlašim nemá v této soutěži co dělat!!! Přijměte mou gratulaci. Rádi k vám pojedeme i v příští sezoně.