Jdi na obsah Jdi na menu
 


Tři body jsou doma

7. 11. 2009

Mladší jsou na tom v tabulce podobně jako starší. To Borek je beznadějně poslední a bez bodu. Kromě tří bodů jsme si mohli vylepšit skóre, které máme špatné třeba kvůli debaklu v Sedlčanech (9:0). Šanci dnes dostali především hráči, kteří moc nehrají. Sestava byla tedy pozměněná.

Obrazek

Začátek jaký by asi nikdo nečekal. Měli jsme problém si dát přihrávku, a dostat se s vlastní půlky byl taky oříšek. Naštěstí jsme se v 5.minutě zásluhou Dobšoviče dostali do vedení. Tím ovšem  naše trápení nepřestalo. Potom se dlouho nikdo netrefil. Naši hráči jako by si mysleli že vyhrají a ani nebudou muset hrát. Ve 27.minutě přišel další gól. Naše trápení ovšem ani po přestávce nebralo konce.

Přihrávky byly nepřesné, někteří asi nevěřili vlastním očím. Jako by tady hrál úplně jiný tým než před týdnem s Vlašimí. Dokázali jsme sice vstřelit třetí gól, ale vzápětí fauloval v šestnátce Štěrba a kopala se penalta. Náš gólman jí chytil a změna skóre se tak nekonala. Na konci jsme ještě dali jeden gól a vyhráli jsme po strašném výkonu 4:0.

SK UNION Čelákovice   -   SK Slavia Velký Borek     4:0  (2:0)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář