Jdi na obsah Jdi na menu
 


Tak jsme se dočkali...

13. 9. 2009

Poslední ze série čtyř venkovních utkání v řadě nás zavedl do Rakovníka, kde nás čekal domácí Tatran. Prozatím měli jeden bod a my jsme měli jasný cíl - VYHRÁT!!! Naše sestava byla v systému 4-4-2 a vypadala takto:

Obrazek

Na hodinkách rozhodčího se objevil čas 9:30 a šlo se hrát. Tentokrát jsme moc nekazili jednoduché věci, hráli jsme kombinačně a vytvářeli jsme si šance. A také jsme je dokázali využít. Nejprve se trefil Tonda Braniš, pak i Petr Braniš a podruhé Tonda. Vedli jsme tak 3:0. Za téměř rozhodnutého stavu chyboval náš gólman, když mu mokrý míč proklouzl mezi rukama. 3:1. Následně chybu napravil když vytáhl hlavičku na roh. Ovšem po rohu jsme opět inkasovali. Obránci neodkopli míč a tens končil v brance. Po poločase 3:2.

Druhý poločas byl trošku nervóznější z naší strany. Hodně jsme kazili. Soupeřovi nákopy často končili za obranou. Naštěstí jsme gól nedostali. Naopak jsme gól dali. Pak se skóre nezměnilo a tak jsme Tatran porazili 4:2.

SK Union Čelákovice   -   Tatran RAKO Rakovník    4:2  (3:2)                                                branky Unionu: Gaži, A.Braniš 2, Baláž

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

......

(......, 13. 9. 2009 15:44)

branky Unionu: Gaži, A.Braniš, Baláž