Jdi na obsah Jdi na menu
 


Skvělý závěr sezóny...

19. 6. 2010

K záchraně nám stačil bod. Hráli jsme s posledním Královým Dvorem, který má uplně nejhorší útok i obranu. Derniéru ve starších žákách si odbyli: kapitán Gaži, Petr Braniš, Dan Chudoba a Dan Sysel. Sestava k poslednímu zápasu vypadala takto:

Obrazek

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Od začátku bylo vidět, že chceme vyhrát. Ke střelbě jsme se moc nedostávali. První ohrožení branky v našem podání. K míči se dostal Petr Braniš a jak jsme již z posledních dvou zápasu zvyklý, nacentroval a Pánek zakončil a byla z toho naše první branka. Za chvíli jsme přidali další gól a byl to podruhé Pánek. Uplynulo pár minut a udeřili jsme potřetí. Tentokrát to byl Vacek, který se nejprve tak podivně s míčem točil a pak "neskutečnou ránou" zakončil. A v závěru poločasu Pánek zkompletoval po centru hattrick.

Ve druhém poločase měl dvě šance Tonda Braniš, druhou proměnil. Obešel tři hráče a perfektně obstřelil brankáře Králova Dvora. Pak jako bychom usnuli na vavřínech a inkasovali jsme, když náš brankář jen vyrazil balon a na dorážku nedosáhl. Pak jsme měli několik šancí, ale žádnou jsme neproměnili. Tak jsme úspěšně zakončili sezónu.

SK UNION   -   FK Králův Dvůr    5:1  (4:0)

Branky: Pánek 3, Vacek, Braniš A.

 

Mladší

SK UNION   -   FK Králův Dvůr   2:4   (0:2)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář