Jdi na obsah Jdi na menu
 


První přátelák sezóny a výhra

23. 8. 2009

Dnes - v neděli 23.8.09 sehrálo družstvo SK Union Čelákovice složené z hráčů narozených v roce `96 a mladší přátelské utkání se Sokolem Libiš. Utkání se hrálo v Libiši na "travnatém" povrchu. Proč v uvozovkách? Jeden drn vedle druhého, přece jen trošku jiné kafe než je stadion U hájku. Ale teď k samotnému zápasu.

Union nastoupil v sestavě:

 Obrazek

Zápas začal lépe soupeř, byl jistější, zatímco naši hráči se otloukávali. Svou aktivitu soupeř později využil ke gólu. Přehodil našeho brankáře a míč skončil v brance. (0:1). Výkon našich hráčů se začal zvedat a asi po 5 minutách jsme odpověděli na gól soupeře pěknou střelou, kterou vyslal P.Baláž.(1:1). Union měl šanci ještě, když náš golman vyslal výkopem nejmenšího hráče na hřišti Domču Baláže, ale toho bohužel v dobré šanci dohnal mnohem vyšší stoper Libiše. Do konce poločasu už zůstal stav stejný.

 Druhý poločas začal soupeř opět dobře, ale výkon Unionu byl také lepší. Odrazilo se to také ve skóre zápasu, když jsme se dostali do vedení 2:1. Tempo hry se zvyšovalo, hrálo se nahoru dolů, do šancí se zprava hodně dostával Manhart a jednu proměnil. Bohužel pro nás stál v offsidu. Dále se hrálo bez změny skóre, až jeden z našich hráčů fauloval na malém vápně a byla nařízena penalta. Kopat jí šel brankář domácích a proměnil. (2:2). Pocit vyrovnaného skóre si Libiš moc neužila, protože hned na to jsme po velmi pěkně provedené akci skórovali. (3:2). Union měl dále šance ovšem většina buď nebyla vůbec zakončena nebo neskončila gólem a tak zápas skončil 3:2 pro Union.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář