Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kletba druhých poločasů se opět vrátila

7. 11. 2009

K utkání 14.kola krajského přeboru jsme jeli do nedalekého Velkého Borku, poblíž Mělníka. Hřiště, na kterém se mělo hrát, nebylo v úplně ideálním stavu. Rozblácené a ve skoro celém malém vápně zasypané pískem... Velký Borek se nacházel na předních příčkách, Union někde na úrovni 10.místa. Trenér Skuhravý poslal na hřiště tyto hráče:

Obrazek

Zápas začal a byl to Union, kdo se více prosazoval. Na postech zálohy a útoku se nedělalo tolik chyb, jako v obraně. Defenzivní část byla dnes velkou slabinou Unionu. Žádné chyby ovšem Borek nevyužil. To Union využil šanci na konci poločasu. Petr Braniš si míč sice ukopl k lajně, ale překvapivě stihl vystřelit a bezmocný gólman domácích jenom přihlížel jak míč letí do sítě. Poločas 1:0.

Pak ovšem přišel ten náš druhý poločas. Už to nebylo tak, že Borek naše zaváhání nevyužil. Nedali jsme si jedinou přihrávku. Soupeř to také potrestal. Neuvěřitelná chyba obrany a následné bezproblémové zakončení znamenalo vyrovnání. Soupeř nás tlačil. A v 60.minutě udeřil znovu. Opět chyba obránců a už to bylo 1:2. Na úplném konci se po chybném vyběhnutí gólmana ještě jednou trefil Borek.

SK UNION Čelákovice   -   SK Slavia Velký Borek     1:3  (1:0)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář