Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jsme zachráneni...

13. 6. 2010

Dnes k nám zavítal Velký Borek. Mužstvo, které okupuje 7.místo tabulky. UNION v minulém zápase díky velké bojovnosti porazil Vlašim a dnes již mohl mít stoprocentní jistotu záchrany. Sestava pro dnešní zápas vypadala následovně:

 

Obrazek

Na začátku byl u míče hlavně Borek. Neměli jsme moc jistoty na kopačkách a nevytvářeli jsme si šance. První z mnoha gólů dal Velký Borek. Střelou k bližší tyči po rohu prostřelil hostující útočník Nimse. Branka nás rozhodně nepoložila a tempo hry se zrychlilo. Rychle jsme vyrovnali a to, když Petr Braniš nahrál stejně jako ve Vlašimi Pánkovi a ten stejně jako ve Vlašimi dal gól. Další branku jsme přidali z trestného kopu v podání Gažiho. Na 3:1 zvýšil Skuhravý střelou z dálky. Těsně před poločasem soupeř snížil na 3:2, když Nims neudržel balon a útočník zakončil do odkryté brány. Poločas 3:2.

Ve druhé půli jsme chtěli navýšit vedení. A dařilo se. Gól dal Skuhravý - opět z dálky, Petr Braniš hlavičkou, Břéťa Vacek po nahrávce Pánka k tyči a sedmý gól přidal Petr Braniš. Závěr zápasu přinesl snížení Velkého Borku na 7:3. Gól byl podobný jako náš druhý inkasovný. Výhra 7:3 znamená jistou záchranu.

 

SK UNION - SK Slavia Velký Borek    7:3 (3:2)

Branky: Skuhravý 2, Braniš P. 2, Pánek, Gaži, Vacek

 

Mladší

SK UNION - SK Slavia Velký Borek    4:0 (2:0)

Branky: Dozorec, Holzman, Václavík 2

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář