Jdi na obsah Jdi na menu
 


Hattrick a třetí výhra v řadě

5. 9. 2009

Se s požděním začal i zápas mladších žáků. Ti měli dosavadní bilanci 2 výhry a skóre 11:1, Zatímco brandýští měli na kontě dvě prohry se skórem 1:5. Zápas začal cca v 11:45. Union nastoupil v sestavě:

Obrazek

Od začátku jsme soupeře zatlačili na jeho půlku. Vytvářeli jsme si šance, ale nedokázali jsme je proměnit. I soupeř si vytvořil jednu šanci, ale gólman Hřídel jí vyrazil mimo bránu. A potom přišel náš první gól. Benjamínek Dozorec všem utekl a obstřelil gólmana. 1:0. Do konce poločasu už se nic nestalo ani před jednou brankou.

Do druhého poločasu jsme vstoupili opět uspěšně. Další gól přidal opět Dozorec. A za pár minut to byl zase on a svým třetím gólem zkompletoval "Hattrick". Dále se hrálo za stavu 3:0, dále jsme si vytvářeli hodně šancí. Jednu si ovšem vytvořil i soupeř a dokázal jí proměnit. Za chvíli byl u rohového praporku faulovám Štěrba, ale faul nebyl odpískán. Štěrba odkulhal za lajnu a byl střídán Gollem. Potom se dostal na hřiště i Dopšovič a dostal míč za brankovou čáru. Rozhodčí ovšem gól z neznámého důvodu neuznal. A tak zůstalo skóre 3:1.

SK Union Čelákovice   -    FK Brandýs-Boleslav "A"      3:1  (1:0)                                            branky Unionu: Dozorec 3

Luky, gratulujeme!!!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář