Jdi na obsah Jdi na menu
 


Dobrý začátek sezony v podání starších žáků

30. 8. 2009

Konečně jsme se dočkali konečně je tu první mistrovské utkání. Na stadion "U hájku" dorazil Mnichovohradištský SK. V šatně Unionu panovala uvolněná atmosféra, na které měly velký podíl i dresy. Někteří je totiž měli spíše jako zimní kolekci - dres s dlouhým rukávem a tepláky. Ale všichni jste jistě zvědavý, jak to vlastně bylo v zápase. Nastoupili jsme v sestavě:

 

Obrazek

Rozhodčí fouknul do píšťalky a zápas začal. Hned na úvod jsme si vytvořili několik dobrých příležitostí ke střelbě i ke skórování. Převážně jsme balon drželi my, soupeř se k němu dostával málo. Hodně přihrávek k centru dostával doprava Kolovecký. Někoikrát se centr povedl, ale gól z něj nepadl. Ani Petr Braniš na druhé straně nezahálel a také několikrát nacentroval dobře míč a také přihrál Pánkovi před prázdnou bránu, ten ovšem lehkou ani ne moc střelou trefil vracejícího se golmana hostí přímo do rukavic. Dokonce poločasu se už nic nestalo a tak platilo skóre 0:0.

Druhý poločas byl opět dobrý. Už na záčatku jsme měli dobré šance, ale žádnou jsme neproměnili. Až když centroval Kolovecký. Centr se mu úplně nepovedl. Naštěstí pro nás mířil do brány. Gólman ho sice chytil, ale až za brankovou čárou. Gól přiznal pomezní z tábora hostů. 1:0. Tento gól nás povzbudil a opět jsme pokračovali v dobrém výkonu. Po přihrávce dobíhal míč kapitán Gaži, snažil se ho dostihnout skluzem, ale trefil pouze hostujícího brankáře. Za tento zákrok obdržel žlutou kartu. Do šance potom dostal Petr Braniš a proměnil. Potom ještě hosté kopali trestný kop, ten byl ovšem naším brankářem zneškodněn.

SK Union Čelákovice - Mnichovoradištský SK   2:0 (0:0)                                                            branky:Kolovecký,.Braniš                                                                                                                                           ŽK: Gaži

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář