Jdi na obsah Jdi na menu
 


Bojovnost nestačila ani na bod

2. 5. 2010

Po benešovské nadílce 9:2 k nám přijeli třetí Sedlčany. V boji o záchranu potřebujeme nutně body. Taky se potřebujeme vyvarovat zbytečných chyb v defenzívě. Jistě si pamatujete, jak jsme v Sedlčanech vedli v první půli 1:0, pak jsme ovšem propadli a právě po chybách v defenzívě jsme prohríli 1:4. A jak to bylo dnes? Naše sestava:

Obrazek

Začali jsme dobře. Zápas byl vyrovnaný. Občas měli někteří problém se zpracováním. Bojovalo se, pár střel jsme vyslali na branku soupeře, všechny je zneškodnil golman. I soupeř se dostával ke střelám. Zatím všechny měl brankář Unionu Nims. Až přišel faul z naší strany. Soupeř skóroval střelou k tyči. Snaha vyrovnat byla velká, ale vyrovnání nepřišlo.

Ani po přestávce jsme nedokázali vyrovnat. Hra byla stále celkem vyrovnaná, ale skóre ne. Baláž na stoperu podal velice dobrý výkon. Většinu balonů měl on, takže se na Nimse dostávalo minimum hráčů. Ke konci zápasu se Patrik přesunul dopředu a na stopera šel Tonda Braniš a chvilku po té jsme inkasovali. Bylo to 0:2 a tak jsme opět prohráli.

Jak jsme na tom v boji o záchranu si přečtěte v článku "Jak jsme na tom v boji o záchranu po 22 zápasech."

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář